Meest gestelde vragen omtrent de Lockdown

Maak een afspraak

WIJ ZIJN WEER OP AFSPRAAK GEOPEND

Wat kan er wel en wat kan er niet tijdens "corona tijd"?

Vanaf wanneer loopt de planning inclusief leggen

Het is op dit  moment erg druk.  Onze planning inclusief arbeid loopt op  dit moment vanaf 7 mei 2021. Als er nog geen vloer bekend is en jullie  deze als wij weer open mogen zijn willen gaan uitzoeken dan is het altijd mogelijk dat wij in de  agenda al wat ruimte voor jullie  vrij  houden.  Geef dan door wat er ongeveer gewenst is  (type dekvloer, aantal m2, visgraat of niet etc ) Dan zetten wij jullie vrijblijvend t/m  eind januari onder voorbehoud in de planning.

Wij willen graag een offerte aanvragen

Dat kan uiteraard. Vul ons formulier op de website in ( keuze is met of zonder leggen )

Ik heb stalen van jullie en wil deze terug brengen.

Dat kan t/m 18 december 16.00 en weer vanaf 5 januari elke dag. Laat deze achter bij de entreedeur en  mail ons dan even dat er stalen staan.

Kan ik stalen ophalen

Ja dat kan. Mail  ons door welke er gewenst zijn en wij zullen deze voor jullie buiten neerzetten. Dit kan t/m 18 december 16.00 en dan weer vanaf 5 januari.

Ik heb nieuw schoonmaakmiddel nodig.

Dat kunnen wij per  post naar jullie toesturen. Bestel deze per mail en de rest volgt vanzelf.

Waar kan ik vloeren bekijken.

Onze Top tien  hebben wij voor jullie in onze showroom bij het raam neergezet met alle  informatie erbij. Zo kan je ze toch nog een beetje beoordelen. Op onze website / pagina merken staan diverse links van fabrikanten / merken die wij verkopen. Wij hopen dat jullie je zo genoeg kunnen orienteren. In het echt zien blijft het beste maar dat kan helaas niet altijd.

Welke periode kan ik een vloer bestellen / afhalen

Er kan bij ons elke dag per email besteld worden. Afhalen / bezorgen kan t/m 18 december. en vanaf 5 januari van maandag t/m zaterdag. Van 19 december t/m 4 januari  is bezorgen / afhalen niet mogelijk.

Kan ik nog een vloer kopen om zelf te plaatsen

Dat kan. Als merk en type bekend is graag per mail aangeven wat gewenst is aantal m2 vloer. Hoe meer er aan ons doorgegeven wordt hoe gerichter wij de offerte kunnen maken.

Is een afspraak na 20 januari nodig voor het terugbrengen van stalen / korte vragen

Zonder afspraak kan dit op donderdag, vrijdag en zaterdag van 10 tot 16. ( als wij de deuren weer mogen openen )

Hoe en wanneer gaan jullie weer open

Zoals het er nu naar uitziet mogen onze deuren weer vanaf 20 januari open. Echter gaan wij dan net zoals voor de  lockdown op afspraak open. Een afspraak kan heel eenvoudig worden ingepland op onze website     www.pvcvloerenconcurrent.nl/afspraak-maken  zo houden wij het winkelen voor jullie en  voor ons veilig en overzichtelijk.

Kan ik de showroom bezoeken

Nee. Sorry dat gaat  helaas niet. Zoals het er nu uitziet zijn onze deuren t/m 19 januari gesloten

gaat het leggen van mijn vloer door.

ja. Het plaatsen van alle vloeren gaat door volgens planning. Zolang er geen andere maatregelen komen.

Welke emailadres kan ik gebruiken

info@pvcconcurrent.nl

24 uur per dag te gebruiken. :-)

Hoe kan ik jullie bereiken?

ondanks dat onze deuren gesloten zijn zitten wij achter de schermen zeker niet stil. Het beste kan je per email je vraag per stellen of doorgeven dat er contact gewenst is, Email wordt elke dag gelezen en beantwoord. ( tot 19 december en dan weer vanaf 5 januari ) Van 19 december t/m 4 januari is ons hele team met vakantie. E-Mail wordt dan wel gelezen en alleen de  noodzakelijke vragen worden binnen 48 uur beantwoord. Alle andere berichten zullen wij vanaf 5  januari in behandeling nemen.

Vraag nu direct een offerte aan

offerte aanvragen

91

Klanten geven een

9.1

beoordeling op onze

PVC Vloeren

beoordelingen
Whatsapp