COVID-19
Meest gestelde vragen  

Kom alles te weten:

Wij zijn weer op afspraak geopend

Wat kan er wel en wat kan er niet tijdens "corona tijd"?

Waar kan ik vloeren in het echt zien en voelen?

Ons en onze PVC-vloeren in het echt bewonderen? Bezoek dan de mooiste en meest uitgebreide PVC-vloerenshowroom van Noord-Holland in onze showroom in Zwaag!

De mooiste en meest uitgebreide showroom op het gebied vanPVC-vloeren staat in het Noord-Hollandse Zwaag. We zijn er apetrots op. Op alle450 m2. Wees welkom en zie met eigen ogen wat er allemaal mogelijk is. Met veelplezier en liefde leiden we je rond en vertellen we je er alles over.

Want voor het uitzoeken van een PVC-vloer, vinyl, tapijt of laminaat is het belangrijk om de vloeren in het echt te zien en voelen. Een nieuwe vloer is niet zomaar een aanschaf, het bepaalt in grote mate de sfeer in je huis en heeft bovendien een prijskaartje.

Tijdens onze openingstijden kun je zonder afspraak binnenlopen. Maak je liever wel een afspraak? Dat kan uiteraard ook. Dit doe je snel en eenvoudig online door hier te clicken. Zorg dat je genoeg tijd hebt als je komt. Er is zoveel te zien, een uurtje is niets.

Zie je in Zwaag. De koffie (of thee) en wij staan altijd voor je klaar =)

Waar kan ik vloeren in het echt zien en voelen?

Ons en onze PVC-vloeren in het echt bewonderen? Bezoek dan de mooiste en meest uitgebreide PVC-vloerenshowroom van Noord-Holland in onze showroom in Zwaag!De mooiste en meest uitgebreide showroom op het gebied vanPVC-vloeren staat in het Noord-Hollandse Zwaag. We zijn er apetrots op. Op alle450 m2. Wees welkom en zie met eigen ogen wat er allemaal mogelijk is. Met veelplezier en liefde leiden we je rond en vertellen we je er alles over.Want voor het uitzoeken van een PVC-vloer, vinyl, tapijt of laminaat is het belangrijk om de vloeren in het echt te zien en voelen. Een nieuwe vloer is niet zomaar een aanschaf, het bepaalt in grote mate de sfeer in je huis en heeft bovendien een prijskaartje.Tijdens onze openingstijden kun je zonder afspraak binnenlopen. Maak je liever wel een afspraak? Dat kan uiteraard ook. Dit doe je snel en eenvoudig online door hier te clicken. Zorg dat je genoeg tijd hebt als je komt. Er is zoveel te zien, een uurtje is niets.Zie je in Zwaag. De koffie (of thee) en wij staan altijd voor je klaar =)

Benieuwd naar onze prijzen?

Click dan hier en vraag
online een offerte aan!

Klanten geven PVC Vloerenconcurrent
een 9.2 op 136 beoordelingen

Wil je ook een review achterlaten? Onze dank is groot!

Onze vloeren in het echt bewonderen?

Bezoek dan onze showroom in Zwaag!Tijdens onze openingstijden kun je zonder afspraak binnenlopen. De koffie (of thee) en wij staan altijd voor je klaar. Zie je in Zwaag!Whatsapp