Nieuwsoverzicht

Online én persoonlijk contact

9/3/17

Online én persoonlijk contact
Nieuwe website: Online én persoonlijk contact

Een visitekaartje en alle gegevens op een rij

Vindbaarheid via Google, een visitekaartje en alle gegevens op een rij. Natuurlijk heeft PVC Vloerenconcurrent een website. En sinds deze week zelfs een compleet vernieuwde website die nóg overzichtelijker is en waar je nóg meer informatie vindt over al onze diensten, producten en wat we allemaal voor je kunnen betekenen. 

Kijk en klik 

We zijn er achter de schermen even mee bezig geweest en zijn trots op het resultaat. Neem je snel een kijkje? www.pvcvloerenconcurrent.nl

Desalniettemin heeft persoonlijk contact stiekem toch onze voorkeur. Elkaar even in de ogen kijken en aanvoelen wat de wensen en de vragen zijn. Waar we kunnen helpen? Welk advies is op zijn plaats? We hebben het tenslotte niet over een pakje boter. Een nieuwe vloer koop je niet zomaar even tussen de bedrijven door.

 

Anno 2017 

Maar misschien is het ook even wennen? Anno nu is het leggen van een nieuwe vloer nog steeds vakwerk dat met de hand wordt gedaan. De zoektocht naar de juiste vloer begint tegenwoordig echter online in plaats van in de showroom. En daarom hebben we onze website vernieuwd. Zo kun je de eerste inspiratie online op doen, maar kom daarna vooral bij ons langs.

 

Met eigen ogen zien, voelen en horen werkt nu eenmaal echt het beste. Ook in 2017. Neem van ons aan – en we gaan al wat jaartjes mee - dat verandert nooit!

Vraag nu direct een offerte aan

offerte aanvragen

91

Klanten geven een

9.1

beoordeling op onze

PVC Vloeren

beoordelingen
Whatsapp