Online én persoonlijk contact

Lees verderTerug naar nieuwsoverzicht →
9/3/17

Een visitekaartje en alle gegevens op een rij

Vindbaarheid via Google, een visitekaartje en alle gegevensop een rij. Natuurlijk heeft PVC Vloerenconcurrent een website. En sinds dezeweek zelfs een compleet vernieuwde website die nóg overzichtelijker is en waar jenógmeer informatie vindt over al onze diensten, producten en wat we allemaal voorje kunnen betekenen. 

Kijk en klik 

We zijn er achter de schermen even mee bezig geweest en zijn trots op hetresultaat. Neem je snel een kijkje? www.pvcvloerenconcurrent.nl

Desalniettemin heeft persoonlijk contact stiekem toch onzevoorkeur. Elkaar even in de ogen kijken en aanvoelen wat de wensen en de vragenzijn. Waar we kunnen helpen? Welk advies is op zijn plaats? We hebben hettenslotte niet over een pakje boter. Een nieuwe vloer koop je niet zomaar eventussen de bedrijven door.

 

Anno 2017 

Maar misschien is het ook even wennen? Anno nu is het leggen van een nieuwevloer nog steeds vakwerk dat met de hand wordt gedaan. De zoektocht naar dejuiste vloer begint tegenwoordig echter online in plaats van in de showroom. Endaarom hebben we onze website vernieuwd. Zo kun je de eerste inspiratie onlineop doen, maar kom daarna vooral bij ons langs.

 

Met eigen ogen zien, voelen en horen werkt nu eenmaal echthet beste. Ook in 2017. Neem van ons aan – en we gaan al wat jaartjes mee - datverandert nooit!

Klanten geven PVC Vloerenconcurrent
een 9.2 op 136 beoordelingen

Wil je ook een review achterlaten? Onze dank is groot!
Whatsapp