Wij zijn gevloerd en gaan er even tussenuit ๐Ÿ˜‰

Lees verderTerug naar nieuwsoverzicht โ†’
10/12/23

Showroom PVC Vloerenconcurrent dicht tijdens de kerstvakantie

Met het naderen van de feestdagen wil het hele team van PVC Vloerenconcurrent alle klanten bedanken voor de steun en vertrouwen in ons bedrijf. Het afgelopen jaar was voor ons een periode van groei en samenwerking, en we kijken ernaar uit om u in het nieuwe jaar weer van dienst te mogen zijn zodat wij weer de mooiste vloeren kunnen gaan plaatsen.

โ€

We gaan er even tussenuit

Om deze feestelijke periode te vieren en onze medewerkers de kans te geven quality-time door te brengen met hun familie, gaan we er even tussenuit. Onze showroom zal daarom gesloten zijn vanaf vrijdag 22 december 2023 tot en met vrijdag 5 januari 2024.

โ€

Fijne feestdagen en een goed en gezond 2024

Namens het hele team van PVC Vloerenconcurrent willen wij u fijne feestdagen en een gezond en voorspoedig 2024 toewensen. Vanaf zaterdag 6 januari 2024 zijn wij weer geopend om u te helpen bij al uw vragen over PVC vloeren en is onze showroom weer geopend.

โ€

Heeft u tijdens deze vakantieperiode een vraag die echt niet kan wachten? Mail deze naar info@pvcconcurrent.nl. Binnen drie dagen wordt deze beantwoord.๐Ÿ˜‰

Klanten geven PVC Vloerenconcurrent
een 9.2 op 136 beoordelingen

Wil je ook een review achterlaten? Onze dank is groot!
Whatsapp