PVC Looslay/contact vloeren

Heeft u verhuisplannen? 

Maar toch nu een nieuwe vloer nodig? Dan is daar een losleg PVC vloer. Deze vloer, ook wel ‘Looslay’ genoemd is een vloer die geheel los gelegd wordt. Er komt geen lijm aan te pas en er is geen click verbinding. Toch ligt (staat) deze vloer als een huis door de hars achterzijde. Hierdoor kunnen de planken niet verschuiven, maar wel eenvoudig verhuizen!

PVC Contact vloer

Naast de eenvoudige wijze van neerleggen en weer weghalen heeft een PVC Contact vloer een slijtlaag van 0,3 mm tot en met 0.7 mm. En hierdoor uitermate goed inzetbaar van normaal woongebruik tot zwaar projectmatig gebruik. Doordat de panelen los liggen is het eenvoudig om onder de vloer te komen, of eventueel een beschadigd stuk te vervangen.

Drie systemen beschikbaar

  • PVC Looslay (met honinggraad achterzijde)
  • PVC Contact (met hars achterzijde)
  • PCV Magneet (met magnetische ondervloer)

PVC Looslay, de ideale renovatievloer

Heb je nu een marmoleum vloer of een gietvloer? Kies dan voor een PVC looslay vloer. Deze kan namelijk direct over de bestaande vloer geplaatst worden. Mits deze in goede staat is.

Zelf doen?

Een Looslay PVC is de ideale vloer om zelf te plaatsen dus pas maar op, straks ga je het nog leuk vinden ook!

Aanbiedingen

20 % doe het zelf korting

Ga je zelf je PVC looslay  vloer plaatsen, dan krijg je van ons 20 % doe het zelf korting. Geldig vanaf 20 m2, afhaalprijs en boven de 40 m2 gratis bezorgd in Noord-Holland.

Vakkundig door ons gelegd: € 10,00 per m2

Vanaf 40 m2 en in Noord-Holland.
Exclusief egaliseren.

Meer weten? 

We vertellen het je graag en nog liever laten we het je zien. In onze showroom in Zwaag hebben wij een groot assortiment PVC Looslay vloeren. Kom snel eens kijken en laat je inspireren en adviseren. 

Direct online een offerte aanvragen? Binnen 24 uur heb je een passende offerte in de bus!

Vraag nu direct een offerte aan

offerte aanvragen

91

Klanten geven een

9.1

beoordeling op onze

PVC Vloeren

beoordelingen