PVC Vloer
Average Rating: 1
Votes: 10

Klanten 

geven onze

PVC Vloeren

een

9.2

op

95

beoordelingen

Oct 17, 2018
9.8/ 10stars
9.8

Zwaag

Vriendelijke ontvangst in de showroom en zeer goed geholpen en geadviseerd. Afspraken worden nagekomen en er wordt echt met je meegedacht. Daarnaast zeer vriendelijke en vakkundige monteurs. Er wordt netjes gewerkt en het resultaat is fantastisch. Absoluut een aanrader. Nogmaals dank voor alles wij zijn er erg blij mee!

Sep 26, 2018
10/ 10stars
10.0

Hauwert

Super goede service en uitleg. Mijn man heeft een pvc click vloer gelegd in mijn kapsalon. Ik ben er zó blij mee! Prachtige kwaliteit ziet er geweldig uit en je hoort jezelf gewoon niet lopen.

Sep 25, 2018
9/ 10stars
9.0

Andijk

Wat een prettig bedrijf is dit! Duidelijk advies. Goede afspraken. En tenslotte een prachtig gelegde vloer door vakkundig personeel. Zeker een aanrader.

Jul 27, 2018
8.6/ 10stars
8.6

Heerhugowaard

De monteur(s) waren fantastisch. Snel en vakkundig hebben ze onze vloeren in het hele huis gelegd. Een genot om met deze jongens (mannen) te werken.

Jul 27, 2018
9.8/ 10stars
9.8

Wormer

Wij zijn zeer tevreden over het totaalpakket dat we geleverd hebben gekregen. Van vloerverwarming tot anhydriet dekvloer en PVC vloer. We zijn altijd heel geduldig , netjes en vakkundig te woord gestaan. Tussentijds werden problemen voortvarend opgelost. Het eindresultaat is helemaal naar ons zin.

Jun 05, 2018
9.1/ 10stars
9.1

Hoorn

Onze zoon had een probleem met zijn PVCvloer. Geleverd en gelegd door de vloerenconcurrent. Dit is prima en heel klantvriendelijk opgelost door dit bedrijf. Omdat wij hierdoor veel vertrouwen in dit bedrijf hebben gekregen, hebben wij zelf ook een PVC vloer genomen. Uiteraard geleverd en gemonteerd door de Vloerenconcurrent. En (natuurlijk) tot onze volle tevredenheid. We zijn er elke dag blij mee.

May 26, 2018
8.8/ 10stars
8.8

Purmerend

Leuke ervaring om met deze mensen in contact te komen ze weten waar ze over praten en geven een goed advies. Ook de nazorg is prima.Als we ooit verhuizen weten wij waar we moeten zijn voor de vloeren.

Apr 30, 2018
10/ 10stars
10.0

Beemster

Een TOP bedrijf met eerlijke en heerlijke mensen. Heb zelf de trap bekleed met dryback PVC, wat super mooi geworden is. Duidelijke uitleg over de matrialen, levering, handige tips, en lekker bakkie koffie.

Mar 22, 2018
9.8/ 10stars
9.8

Wervershoof

Goede en snelle communicatie. Vriendelijk en behulpzaam. Nemen de tijd voor je. Vloer ligt er mooi in. Winkel oppervlakte is aan de kleine kant.

Mar 12, 2018
9.9/ 10stars
9.9

Nieuwegein

Vanwege de vele positieve recensies hebben wij bij PVC Vloerenconcurrent gekozen voor een PVC vloer op de 1e en 2e verdieping van onze nieuwbouwwoning. We wonen inmiddels een aantal weken in ons huis en zijn erg tevreden. De vloer is prachtig en tot in alle hoekjes tot op de millimeter nauwkeurig gelegd (ook bijvoorbeeld rond deurposten, trap en andere plaatsen waar geen plint zit). Ook het voortraject en de communicatie met Amanda zijn heel prettig verlopen. Betrouwbaar, efficiënt, no-nonsense. Een super fijn bedrijf.

Mar 04, 2018
9.2/ 10stars
9.2

Enkhuizen

Al enige jaren terug hebben we een pvc vloer door de pvc vloerenconcurrent laten leggen. In de showroom werden we vriendelijk ontvangen en kregen de kans om de juiste keuze te maken. De vloer ligt er nu al een aantal jaren naar volle tevredenheid in. Laatst hadden we een beetje lijm nodig om een strook weer vast te lijmen die we zelf los getrokken hadden. Er kwam speciaal iemand bij ons langs rijden met tips en tools wat Amanda op kantoor geregeld had. Uitstekende service, vriendelijk en vrolijk. Plus een vloer van goede kwaliteit!

Mar 02, 2018
9/ 10stars
9.0

Amsterdam

Wij zijn heel erg blij met onze PVC vloer. We hadden een oude kurkvloer die op sommige plaatsen geegaliseerd diende te worden. Alles is voorspoedig verlopen. Vakkundig personeel en goed advies!

Jan 30, 2018
9/ 10stars
9.0

Bussum

Met de deskundigheid van de medewerkers en de snelle reactie op problemen is dit bedrijf een goed voorbeeld van klant gerichtheid. Zeker een aanrader voor pvc vloeren.

Dec 03, 2017
9.7/ 10stars
9.7

Amstelveen

Na het bezoek aan de showroom hadden wij direct het juiste gevoel. Dit gevoel heeft zich vertaald in een mooie vloer die er strak in ligt. De dames in de showroom zijn zeer behulpzaam om je te helpen met je keuze. Grote stalen hebben wij mee kunnen nemen om thuis te bekijken. De vloer ligt bij ons over de tegels voorzien van vloerverwarming. De monteurs zijn vakkundig en klantvriendelijk. Een kleine opmerking is dat de monteur 1 dikte opvulplaatjes bij zich had voor het ophogen van de sparing van het kruipluik onder onze nieuwe deurmat. Hoewel ik verwacht had dat ze dit gewoon hadden opgelost heb ik dit zelf nu verholpen.

Nov 26, 2017
9.9/ 10stars
9.9

Assendelft

Zeer goede en vriendelijke vaklui. Goede adviezen van de dames in de showroom en we kregen mooie grote stalen mee zodat je de vloer thuis goed kunt beoordelen. Vloerverwarming werkt perfect met onze verlijmde vinylvloer. Op de mensen en de producten is niets aan te merken. Wij zijn heel blij met onze mooie nieuwe vloer. Afspraken worden 100% nagekomen en er is een zeer vlotte communicatie.

Sep 18, 2017
9.9/ 10stars
9.9

Blokker

Vriendelijk en vakkundig geholpen in de showroom. De monteurs hebben vakwerk afgeleverd. Wij zijn heel blij met onze nieuwe vloer en tot nu toe is er niemand geweest die het niet mooi vond. Klasse!

Sep 16, 2017
8.9/ 10stars
8.9

Heiloo

Goede service vanuit de planning, de plaatsing door de monteur(s) ook erg deskundig.

Aug 25, 2017
10/ 10stars
10.0

Den Haag

Max en G hebben bij ons pvc in visgraat gelegd. Prachtig resultaat, aardige gasten met kennis van zaken. Netjes gewerkt bovendien. Wij zijn zeer tevreden over het eindresultaat.

Aug 03, 2017
10/ 10stars
10.0

Wervershoof

Boven hun bedrijfsnaam staat steevast 'Dé Specialist'. Nu moet je dat altijd wantrouwen als een bedrijf dat over zichzelf zegt. Maar in het geval van PVC Vloerenconcurrent is het de simpele samenvatting van wat ze echt zijn. Wat een duidelijk teken daarvan is: ze stellen duidelijke eisen aan de vloer waarop zij hun PVC-vloeren leggen. Als die daaraan niet voldoet, leggen ze niet. Punt. Dan moet je wachten. Wij ook; onze eerste cementdekvloer was niet goed. Die moest er weer uit. En de nieuwe droogde langzamer dan we hoopten. Als klant wil je natuurlijk eigenlijk niet horen dat je geduld moet hebben. Zeker niet als je verbouwt en je zo snel mogelijk weer van je begane grond gebruik wilt maken. Daar hebben ze alle begrip voor - maar ze wijken niet af van hun koers. Anders gezegd: ze staan voor hun kwaliteit, en boeten daar niet op in. Ondertussen zijn ze (meestal) bereikbaar, staan je geduldig en vriendelijk te woord, denken mee, zijn flexibel in de planning, en... ...leggen uiteindelijk een dijk van een vloer. :-)

Aug 21, 2017
9.6/ 10stars
9.6

Amsterdam

Wij zijn erg tevreden over de kwaliteit en uitstraling van onze pvc vloer. Daarnaast is de vloer vakkundig en netjes door pvc vloerenconcurent gelegd. Zeker een aanrader.

Jun 21, 2017
9.1/ 10stars
9.1

Blaricum

PVC Vloerenconcurrent is een professioneel bedrijf die weten waar ze het over hebben. Ze hebben uitstekend werk geleverd en wij zouden zo onze volgende vloer hier weer kopen. Bedankt!

Jun 10, 2017
9.6/ 10stars
9.6

Wormerveer

Ik zou dit bedrijf zeker aanbevelen!

May 18, 2017
8.9/ 10stars
8.9

Schagen

Uitstekende persoonlijke en klantgerichte service. Prima prijs voor uitstekend product en dienst!

May 16, 2017
8.8/ 10stars
8.8

Hoorn

Fijne ongedwongen sfeer. Veel hulp gekregen bij keuze. Deskundige plaatsing.

Apr 07, 2017
8.5/ 10stars
8.5

n.v.t.

Proberen qua planning altijd een oplossing te zoeken. Goede service, goed product.

Mar 22, 2017
9/ 10stars
9.0

Purmerend

Prettig bedijf met ruime keuze aan pvc vloeren

Mar 16, 2017
10/ 10stars
10.0

Middenmeer

Super blij met De PVCconcurrent! Goede voorlichting, ruime keus en zeer klantvriendelijk. Meedenkend, goede service en een goede prijs. Superblij met onze nieuwe vloer(en)!

Mar 10, 2017
8.9/ 10stars
8.9

Zaandam

Vriendelijk en deskundig geholpen, in de winkel maar ook bij het egaliseren en leggen van de vloer. Wij zijn er erg blij mee.

Mar 09, 2017
8.3/ 10stars
8.3

Medemblik

n.v.t.

Feb 20, 2017
8.3/ 10stars
8.3

Wijk bij Duurstede

Goede ervaring. Mooie showroom met veel keuze. Erg vriendelijk geholpen. Bij de montage waren de medewerkers ook erg vriendelijk en correct. De vloer ligt er prachtig in. Echt een aanrader.

Jan 12, 2017
9.3/ 10stars
9.3

Oudkarspel

Prima ervaring. Fijne ervaren mensen met goed advies. Vakkundig gelegd. Zeker een aanrader!

Jan 19, 2017
8.8/ 10stars
8.8

Leerdam

Leveren vakwerk, goed overleg en vriendelijk.

Jan 27, 2017
9.4/ 10stars
9.4

Castricum

In 2014 hebben wij een pvc vloer laten leggen en zojuist is de trap ook met pvc bekleed. Deskundig personeel met goede vakkennis en adviezen. Aanrader!

Vraag nu direct een offerte aan

offerte aanvragen