PVC Vloer
Average Rating: 1
Votes: 10

Klanten 

geven onze

PVC Vloeren

een

9.2

op

82

beoordelingen

Jan 30, 2018
9/ 10stars
9.0

Bussum

Met de deskundigheid van de medewerkers en de snelle reactie op problemen is dit bedrijf een goed voorbeeld van klant gerichtheid. Zeker een aanrader voor pvc vloeren.

Dec 03, 2017
9.7/ 10stars
9.7

Amstelveen

Na het bezoek aan de showroom hadden wij direct het juiste gevoel. Dit gevoel heeft zich vertaald in een mooie vloer die er strak in ligt. De dames in de showroom zijn zeer behulpzaam om je te helpen met je keuze. Grote stalen hebben wij mee kunnen nemen om thuis te bekijken. De vloer ligt bij ons over de tegels voorzien van vloerverwarming. De monteurs zijn vakkundig en klantvriendelijk. Een kleine opmerking is dat de monteur 1 dikte opvulplaatjes bij zich had voor het ophogen van de sparing van het kruipluik onder onze nieuwe deurmat. Hoewel ik verwacht had dat ze dit gewoon hadden opgelost heb ik dit zelf nu verholpen.

Nov 26, 2017
9.9/ 10stars
9.9

Assendelft

Zeer goede en vriendelijke vaklui. Goede adviezen van de dames in de showroom en we kregen mooie grote stalen mee zodat je de vloer thuis goed kunt beoordelen. Vloerverwarming werkt perfect met onze verlijmde vinylvloer. Op de mensen en de producten is niets aan te merken. Wij zijn heel blij met onze mooie nieuwe vloer. Afspraken worden 100% nagekomen en er is een zeer vlotte communicatie.

Sep 18, 2017
9.9/ 10stars
9.9

Blokker

Vriendelijk en vakkundig geholpen in de showroom. De monteurs hebben vakwerk afgeleverd. Wij zijn heel blij met onze nieuwe vloer en tot nu toe is er niemand geweest die het niet mooi vond. Klasse!

Sep 16, 2017
8.9/ 10stars
8.9

Heiloo

Goede service vanuit de planning, de plaatsing door de monteur(s) ook erg deskundig.

Aug 25, 2017
10/ 10stars
10.0

Den Haag

Max en G hebben bij ons pvc in visgraat gelegd. Prachtig resultaat, aardige gasten met kennis van zaken. Netjes gewerkt bovendien. Wij zijn zeer tevreden over het eindresultaat.

Aug 03, 2017
10/ 10stars
10.0

Wervershoof

Boven hun bedrijfsnaam staat steevast 'Dé Specialist'. Nu moet je dat altijd wantrouwen als een bedrijf dat over zichzelf zegt. Maar in het geval van PVC Vloerenconcurrent is het de simpele samenvatting van wat ze echt zijn. Wat een duidelijk teken daarvan is: ze stellen duidelijke eisen aan de vloer waarop zij hun PVC-vloeren leggen. Als die daaraan niet voldoet, leggen ze niet. Punt. Dan moet je wachten. Wij ook; onze eerste cementdekvloer was niet goed. Die moest er weer uit. En de nieuwe droogde langzamer dan we hoopten. Als klant wil je natuurlijk eigenlijk niet horen dat je geduld moet hebben. Zeker niet als je verbouwt en je zo snel mogelijk weer van je begane grond gebruik wilt maken. Daar hebben ze alle begrip voor - maar ze wijken niet af van hun koers. Anders gezegd: ze staan voor hun kwaliteit, en boeten daar niet op in. Ondertussen zijn ze (meestal) bereikbaar, staan je geduldig en vriendelijk te woord, denken mee, zijn flexibel in de planning, en... ...leggen uiteindelijk een dijk van een vloer. :-)

Aug 21, 2017
9.6/ 10stars
9.6

Amsterdam

Wij zijn erg tevreden over de kwaliteit en uitstraling van onze pvc vloer. Daarnaast is de vloer vakkundig en netjes door pvc vloerenconcurent gelegd. Zeker een aanrader.

Jun 21, 2017
9.1/ 10stars
9.1

Blaricum

PVC Vloerenconcurrent is een professioneel bedrijf die weten waar ze het over hebben. Ze hebben uitstekend werk geleverd en wij zouden zo onze volgende vloer hier weer kopen. Bedankt!

Jun 10, 2017
9.6/ 10stars
9.6

Wormerveer

Ik zou dit bedrijf zeker aanbevelen!

May 18, 2017
8.9/ 10stars
8.9

Schagen

Uitstekende persoonlijke en klantgerichte service. Prima prijs voor uitstekend product en dienst!

May 16, 2017
8.8/ 10stars
8.8

Hoorn

Fijne ongedwongen sfeer. Veel hulp gekregen bij keuze. Deskundige plaatsing.

Apr 07, 2017
8.5/ 10stars
8.5

n.v.t.

Proberen qua planning altijd een oplossing te zoeken. Goede service, goed product.

Mar 22, 2017
9/ 10stars
9.0

Purmerend

Prettig bedijf met ruime keuze aan pvc vloeren

Mar 16, 2017
10/ 10stars
10.0

Middenmeer

Super blij met De PVCconcurrent! Goede voorlichting, ruime keus en zeer klantvriendelijk. Meedenkend, goede service en een goede prijs. Superblij met onze nieuwe vloer(en)!

Mar 10, 2017
8.9/ 10stars
8.9

Zaandam

Vriendelijk en deskundig geholpen, in de winkel maar ook bij het egaliseren en leggen van de vloer. Wij zijn er erg blij mee.

Mar 09, 2017
8.3/ 10stars
8.3

Medemblik

n.v.t.

Feb 20, 2017
8.3/ 10stars
8.3

Wijk bij Duurstede

Goede ervaring. Mooie showroom met veel keuze. Erg vriendelijk geholpen. Bij de montage waren de medewerkers ook erg vriendelijk en correct. De vloer ligt er prachtig in. Echt een aanrader.

Jan 12, 2017
9.3/ 10stars
9.3

Oudkarspel

Prima ervaring. Fijne ervaren mensen met goed advies. Vakkundig gelegd. Zeker een aanrader!

Jan 19, 2017
8.8/ 10stars
8.8

Leerdam

Leveren vakwerk, goed overleg en vriendelijk.

Jan 27, 2017
9.4/ 10stars
9.4

Castricum

In 2014 hebben wij een pvc vloer laten leggen en zojuist is de trap ook met pvc bekleed. Deskundig personeel met goede vakkennis en adviezen. Aanrader!

Vraag nu direct een offerte aan

offerte aanvragen