PVC Vloer
Average Rating: 1
Votes: 10

Klanten 

geven onze

PVC Vloeren

een

8.9

op

124

beoordelingen

Jan 03, 2021
10/ 10stars
10.0

Hoorn

In de winkel kregen we uitgebreid de tijd om een mooie en betaalbare vloer uit te zoeken. Daarnaast constateerde ze voor het leggen een lekkage in mijn nieuwbouw woning, waardoor de vloer nog niet gelegd kon worden in een slaapkamer. Dankzij de vochtmeter die ik van hun mocht lenen kon ik bijhouden waar de lekkage zat en of het goed gerepareerd was. Toen het eenmaal verholpen was konden ze, ondanks de drukke agenda, snel de vloer leggen in de slaapkamer! In die tijd had ik veel e-mail contact, waar altijd zeer vlot op werd gereageerd.

Dec 02, 2020
10/ 10stars
10.0

Volendam

In april 2020 ben ik naar de PVC vloerenconcurrent gegaan na een tip van een vriend. Bij het eerste gesprek uitstekend geholpen door Sandra en vervolgens door Amanda. Bij de opname heeft Marc goed alles uitgelegd en tijdens het egaliseren en leggen zag alles er zeer netjes uit. Na een opmerking over een opleverpunt hebben ze de volgende dag gelijk opgepakt.

Nov 27, 2020
9/ 10stars
9.0

Ursem

Ze zijn vakkundig, behulpzaam en denken met je mee. Prima adviezen.

Jun 01, 2020
10/ 10stars
10.0

Zaandam

Vriendelijk personeel en er is goed overleg. De vloer is mooi gelegd.

Apr 06, 2020
9/ 10stars
9.0

Amsterdam

Wij hebben op 3 verdiepingen een PVC visgraat vloer laten leggen en we zijn er ontzettend blij mee! De PVC vloerenconcurrent was flexibel en dacht mee. De vloer was niet op tijd aanwezig voor onze initiële afgesproken planning met de PVC vloerenconcurrent, maar doordat zij op zaterdag hebben doorgewerkt is de vloer toch in de afgesproken week geplaatst. ook was het prettig dat er in de avonden en weekenden op mail werd gereageerd en er nog details afgesproken konden worden op zondag over de egaliseer werkzaamheden op maandag. Heel prettig!

Apr 05, 2020
9/ 10stars
9.0

Hoorn

Wij hebben erg fijne ervaringen met PVC Vloerenconcurrent. De uitzoekprocedure was prettig en het definitieve plaatje (de vloer in ons nieuwe appartement) ziet er heel mooi uit. Garantie/nazorg geven we nu ook veel sterren, maar dat weten we nu natuurlijk nog niet. We hopen niemand meer nodig te hebben en dat we er heel lang van mogen genieten.

Apr 04, 2020
10/ 10stars
10.0

Heiloo

3 jaar geleden in onze nieuwe woning pvc laten leggen i.v.m. vloerverwarming en bevalt ons uitstekend. Door de persoonlijke en deskundig adviezen zijn we bij pvc concurrent ook voor onze trap bekleding geslaagd. De trap in 1 dag bekleed met pvc door deskundig personeel en alles wordt netjes opgeruimd en achter gelaten. De telefonische bereikbaarheid is helaas een min puntje de mails worden wel snel beantwoord. Tip! Voorbeelden van trappen die bekleed zijn.

Apr 04, 2020
9/ 10stars
9.0

Heiloo

Prachtige vloer voor een acceptabele prijs. Wij hebben prachtige vloer gekregen in onze nieuwe woning. Prima communicatie en vakkundig gelegd door de medewerkers van PVC Vloerenconcerent.

Apr 04, 2020
10/ 10stars
10.0

Enkhuizen

PVC Vloerenconcurrent heeft bij ons een prachtige PVC vloer gelegd op een tegelvloer met vloerverwarming. Wat een vakwerk! Alles Superstrak gelegd, zowel de ondergrond als de vloer en de afwerking zelf! Alle medewerkers stuk voor stuk zeer vakkundig, zowel bij bestelling, maken van afspraken als bij het uiteindelijk leggen van de vloer. Houden zich aan de afspraken, doen alles in overleg en denken mee. Zijn zeer tevreden en bevelen dit bedrijf absoluut aan!

Apr 04, 2020
8/ 10stars
8.0

Hoorn

Aan te bevelen Top bedrijf vakmensen in dienst werken heel netjes en niets is teveel. Woonkamer hal en trap met pvc laten bekleden perfect kan niet beter👍

Feb 20, 2020
9/ 10stars
9.0

Amsterdam

Wij hebben op 3 verdiepingen een PVC visgraat vloer laten leggen en we zijn er ontzettend blij mee! De PVC vloerenconcurrent was flexibel en dacht mee. De vloer was niet op tijd aanwezig voor onze initiële afgesproken planning met de PVC vloerenconcurrent, maar doordat zij op zaterdag hebben doorgewerkt is de vloer toch in de afgesproken week geplaatst. Ook was het prettig dat er in de avonden en weekenden op mail werd gereageerd en er nog details afgesproken konden worden op zondag over de egaliseer werkzaamheden op maandag. Heel prettig!

Feb 11, 2020
8/ 10stars
8.0

De Goorn

Bij het uitzoeken was alles mogelijk om even thuis te bekijken qua stalen. De offerte die daarna was opgesteld was duidelijk en lekker online te bekijken. Wijzigingen waren ook snel door te geven en werden direct aangepast. Snel reageren op vragen was ook onderdeel van de service, perfect! Daarna controleren en leggen is prima verlopen en alles volgens afspraak. Waar krijg je dat.

Jan 14, 2020
9/ 10stars
9.0

Hoorn

Wij hebben erg fijne ervaringen met PVC Vloerenconcurrent. De uitzoekprocedure was prettig en het definitieve plaatje (de vloer in ons nieuwe appartement) ziet er heel mooi uit. Garantie/nazorg geven we nu ook veel sterren, maar dat weten we nu natuurlijk nog niet. We hopen niemand meer nodig te hebben en dat we er heel lang van mogen genieten.

Dec 15, 2019
10/ 10stars
10.0

Oosthuizen

Wij zijn erg tevreden met de manier waarop alle werkzaamheden zijn uitgevoerd. Voor aanvang van de werkzaamheden hadden we een leiding geraakt, waardoor de vloer erg nat was. Gebeld en ze kwamen direct een heater en een blower brengen om zo toch nog de vloer op tijd droog te krijgen. Fijn als er zo wordt meegedacht. Daarnaast is het echt een schitterende kwaliteit PVC en het ligt er perfect in.

Dec 08, 2019
9/ 10stars
9.0

Zwaag

Mijn ervaring met pvc vloerenconcurrent is uitstekend. Behulpzaam en vriendelijke in de showroom, het personeel die de vloer heeft gelegd heeft uitstekend en vakbekwaam werk geleverd. Het bedrijf waar pvc vloerenconcurrent mee samen werkt voor de vloerverwarming, zijn niks anders dan professioneel en netjes. Bedankt voor de mooie pvc visgraat vloer, ik hoop er heel veel jaar te mogen van genieten.

Dec 07, 2019
2/ 10stars
2.0

Alkmaar

Helaas ook ik heb dit bedrijf voor de 2e keer benaderd voor een vloer. 1e keer goed maar helaas nu een grote teleurstelling.Vloer besteld in augustus met de informatie erbij dat mijn huis ergens in december opgeleverd gaat worden. net zoals bij de keuken neem je dan aan dat je ingepland word en dat je dan altijd een weekje naar achter geschoven kan worden indien nodig maar wat een domper krijg begin november een mail dat de vloer leggen ergens half februari werd? Ik meteen even bellen en vraag maar hebben jullie mij dan nooit ingepland voor bijv.. 1e week januari? Antwoord: nee dat hebben we niet gedaan. Waarop ik nog zeg ok foutje van jullie planning maar dat kan vast wel rechtgezet worden toch? Antwoord: nee helaas dat gaat dus niet.Ik stomverbaasd: Dan hebben we toch een probleem waarop ik uit het niets een mail krijg waarin staat dat ze mij in oktober al hebben moeten verschuiven en dat dus niet voor de 2e keer kan. In oktober? maar ze zijn mijn huis pas beginnen te bouwen in augustus dan is dit toch nooit in oktober klaar? O nee dat was dan een andere klant. Pppfff dus een maand voor oplevering huis moest ik op zoek naar een nieuwe vloer. Gelukkig bij de tegel outlet Purmerend ontzettende leuke aardige verkoper die alles geregeld heeft en waar ik super leuk ben geholpen en voor hetzelfde geld nog een mooiere vloer heb kunnen kopen ook. Reactie van het bedrijf: Beste Mirella, Uiteraard betreuren wij het dat wij op dit moment niet in de gewenste periode kunnen leveren. Het is enorm druk op dit moment. Je geeft op 18 november aan dat de woning naar alle waarschijnlijkheid voor de kerst worden opgeleverd maar dat er nog van alles kan gebeuren maar de vloer in de 1ste week van januari wilt? Dit is dus nog niet eens zeker. Wij zijn constant afhankelijk van opleveringen. Als er nog geen exacte opleverdata bekend is dan kan ik ook niks inplannen. 9 van de tien opleveringen lopen uit. Ik heb je voorgesteld dat wij de agenda goed in de gaten houden en zodra er eerder ruimte is wij kunnen verplaatsen en dat ik hier altijd mijn uiterste best voor zal doen. Onze agenda veranderd elke dag daar wij afhankelijk zijn van vele factoren van buitenaf. Je had een harde eis van 1ste week januari of anders annuleren en dat terwijl de oplevering nog niet eens definitief is, Gelukkig heb je een mooie vloer gevonden die in de gewenste week geplaatst kan worden (als de woning op tijd wordt opgeleverd en je dekvloer droog genoeg is). jammer dat het op deze manier moet gaan. ik wil je in ieder geval veel geluk toewensen in de nieuwe woning. Met vriendelijke groet, Amanda.

Jun 28, 2019
10/ 10stars
10.0

Amstelveen

Wij hebben PVC vloerenconcurrent nu voor de tweede maal benaderd om onze vloer te voorzien van een prachtige pvc laag. Waarom dit bedrijf? Omdat zij hebben gekozen om zich te gaan specialiseren in 1 type vloerbedekking. De kennis en klantvriendelijkheid is enorm en ook de uiteindelijke wijze waarop het geplaatst wordt resulteert in echt vakmanschap. Is er daarnaast iets aan de hand dan leveren ze ook de benodigde service. Klinkt allemaal te mooi in de oren? Wil je waar voor je geld, koop bij de PVC vloerenconcurrent. En nee ik krijg hier niet voor betaald en ik ben geen medewerker. Ik ben gewoon enthousiast.

Feb 15, 2019
8.7/ 10stars
8.7

N.V.T.

Dankzij een goede online offerte en zeer down to earth mailcontact hebben we de showroom van PVC Vloerenconcurrent bezocht. Daar zeer hartelijk ontvangen door Amanda en Sandra. In alle rust geadviseerd, geen enkele druk en eerlijk advies. Eerlijk gezegd vonden we het een spannende keuze omdat een vloer nogal de sfeer van je woning bepaalt. De keuze heeft gelukkig goed uitgepakt dankzij goed advies. Tijdens de werkzaamheden bleek de communicatie door omstandigheden niet helemaal goed te gaan waar we best van baalden. Uiteindelijk heeft dit bedrijf er werkelijk alles aan gedaan om ons toch nog tevreden te stellen en dat is zeer goed gelukt! In elk bedrijf worden fouten gemaakt, echter de goeden onderscheiden zich van de slechten in hoe je ze oplost. Hierin onderscheidt zich PVC Vloerenconcurrent in zeer positieve zin. Vandaar ook de hoge cijfers, omdat het uiteindelijk prima is opgelost, binnen de afgesproken tijd! Dus ja, zeker aan te bevelen!

Jan 18, 2019
10/ 10stars
10.0

Aarle rixtel

Alleen telefonische contact gehad voor stukje informatie over PVC vloeren en daar wil ik graag een compliment voor geven eerste telefoontje was kort vanwege drukte toen kwam er een telefoontje terug met excuses en toen ruim de tijd gekregen voor mijn vragen en zeer goed en eerlijke uitleg gegeven voelde zeer goed nogmaals hartelijk dank daarvoor Eguine Louwaars

Dec 06, 2018
8.9/ 10stars
8.9

Zaandam

Top. Zou het zeker aanraden.

Nov 19, 2018
9.2/ 10stars
9.2

Den Haag

Ook in ons nieuwe huis hebben wij een schitterende PVC vloer laten leggen in visgraat motief. Net als in onze vorige woning weer gekocht bij de PVC concurrent. Duidelijke communicatie en vakkundige medewerkers die met je meedenken!

Oct 17, 2018
9.8/ 10stars
9.8

Zwaag

Vriendelijke ontvangst in de showroom en zeer goed geholpen en geadviseerd. Afspraken worden nagekomen en er wordt echt met je meegedacht. Daarnaast zeer vriendelijke en vakkundige monteurs. Er wordt netjes gewerkt en het resultaat is fantastisch. Absoluut een aanrader. Nogmaals dank voor alles wij zijn er erg blij mee!

Sep 26, 2018
10/ 10stars
10.0

Hauwert

Super goede service en uitleg. Mijn man heeft een pvc click vloer gelegd in mijn kapsalon. Ik ben er zó blij mee! Prachtige kwaliteit ziet er geweldig uit en je hoort jezelf gewoon niet lopen.

Sep 25, 2018
9/ 10stars
9.0

Andijk

Wat een prettig bedrijf is dit! Duidelijk advies. Goede afspraken. En tenslotte een prachtig gelegde vloer door vakkundig personeel. Zeker een aanrader.

Jul 27, 2018
8.6/ 10stars
8.6

Heerhugowaard

De monteur(s) waren fantastisch. Snel en vakkundig hebben ze onze vloeren in het hele huis gelegd. Een genot om met deze jongens (mannen) te werken.

Jul 27, 2018
9.8/ 10stars
9.8

Wormer

Wij zijn zeer tevreden over het totaalpakket dat we geleverd hebben gekregen. Van vloerverwarming tot anhydriet dekvloer en PVC vloer. We zijn altijd heel geduldig , netjes en vakkundig te woord gestaan. Tussentijds werden problemen voortvarend opgelost. Het eindresultaat is helemaal naar ons zin.

Jun 05, 2018
9.1/ 10stars
9.1

Hoorn

Onze zoon had een probleem met zijn PVCvloer. Geleverd en gelegd door de vloerenconcurrent. Dit is prima en heel klantvriendelijk opgelost door dit bedrijf. Omdat wij hierdoor veel vertrouwen in dit bedrijf hebben gekregen, hebben wij zelf ook een PVC vloer genomen. Uiteraard geleverd en gemonteerd door de Vloerenconcurrent. En (natuurlijk) tot onze volle tevredenheid. We zijn er elke dag blij mee.

May 26, 2018
8.8/ 10stars
8.8

Purmerend

Leuke ervaring om met deze mensen in contact te komen ze weten waar ze over praten en geven een goed advies. Ook de nazorg is prima.Als we ooit verhuizen weten wij waar we moeten zijn voor de vloeren.

Apr 30, 2018
10/ 10stars
10.0

Beemster

Een TOP bedrijf met eerlijke en heerlijke mensen. Heb zelf de trap bekleed met dryback PVC, wat super mooi geworden is. Duidelijke uitleg over de matrialen, levering, handige tips, en lekker bakkie koffie.

Mar 22, 2018
9.8/ 10stars
9.8

Wervershoof

Goede en snelle communicatie. Vriendelijk en behulpzaam. Nemen de tijd voor je. Vloer ligt er mooi in. Winkel oppervlakte is aan de kleine kant.

Mar 12, 2018
9.9/ 10stars
9.9

Nieuwegein

Vanwege de vele positieve recensies hebben wij bij PVC Vloerenconcurrent gekozen voor een PVC vloer op de 1e en 2e verdieping van onze nieuwbouwwoning. We wonen inmiddels een aantal weken in ons huis en zijn erg tevreden. De vloer is prachtig en tot in alle hoekjes tot op de millimeter nauwkeurig gelegd (ook bijvoorbeeld rond deurposten, trap en andere plaatsen waar geen plint zit). Ook het voortraject en de communicatie met Amanda zijn heel prettig verlopen. Betrouwbaar, efficiënt, no-nonsense. Een super fijn bedrijf.

Mar 04, 2018
9.2/ 10stars
9.2

Enkhuizen

Al enige jaren terug hebben we een pvc vloer door de pvc vloerenconcurrent laten leggen. In de showroom werden we vriendelijk ontvangen en kregen de kans om de juiste keuze te maken. De vloer ligt er nu al een aantal jaren naar volle tevredenheid in. Laatst hadden we een beetje lijm nodig om een strook weer vast te lijmen die we zelf los getrokken hadden. Er kwam speciaal iemand bij ons langs rijden met tips en tools wat Amanda op kantoor geregeld had. Uitstekende service, vriendelijk en vrolijk. Plus een vloer van goede kwaliteit!

Mar 02, 2018
9/ 10stars
9.0

Amsterdam

Wij zijn heel erg blij met onze PVC vloer. We hadden een oude kurkvloer die op sommige plaatsen geegaliseerd diende te worden. Alles is voorspoedig verlopen. Vakkundig personeel en goed advies!

Jan 30, 2018
9/ 10stars
9.0

Bussum

Met de deskundigheid van de medewerkers en de snelle reactie op problemen is dit bedrijf een goed voorbeeld van klant gerichtheid. Zeker een aanrader voor pvc vloeren.

Dec 03, 2017
9.7/ 10stars
9.7

Amstelveen

Na het bezoek aan de showroom hadden wij direct het juiste gevoel. Dit gevoel heeft zich vertaald in een mooie vloer die er strak in ligt. De dames in de showroom zijn zeer behulpzaam om je te helpen met je keuze. Grote stalen hebben wij mee kunnen nemen om thuis te bekijken. De vloer ligt bij ons over de tegels voorzien van vloerverwarming. De monteurs zijn vakkundig en klantvriendelijk. Een kleine opmerking is dat de monteur 1 dikte opvulplaatjes bij zich had voor het ophogen van de sparing van het kruipluik onder onze nieuwe deurmat. Hoewel ik verwacht had dat ze dit gewoon hadden opgelost heb ik dit zelf nu verholpen.

Nov 26, 2017
9.9/ 10stars
9.9

Assendelft

Zeer goede en vriendelijke vaklui. Goede adviezen van de dames in de showroom en we kregen mooie grote stalen mee zodat je de vloer thuis goed kunt beoordelen. Vloerverwarming werkt perfect met onze verlijmde vinylvloer. Op de mensen en de producten is niets aan te merken. Wij zijn heel blij met onze mooie nieuwe vloer. Afspraken worden 100% nagekomen en er is een zeer vlotte communicatie.

Sep 18, 2017
9.9/ 10stars
9.9

Blokker

Vriendelijk en vakkundig geholpen in de showroom. De monteurs hebben vakwerk afgeleverd. Wij zijn heel blij met onze nieuwe vloer en tot nu toe is er niemand geweest die het niet mooi vond. Klasse!

Sep 16, 2017
8.9/ 10stars
8.9

Heiloo

Goede service vanuit de planning, de plaatsing door de monteur(s) ook erg deskundig.

Aug 25, 2017
10/ 10stars
10.0

Den Haag

Max en G hebben bij ons pvc in visgraat gelegd. Prachtig resultaat, aardige gasten met kennis van zaken. Netjes gewerkt bovendien. Wij zijn zeer tevreden over het eindresultaat.

Aug 03, 2017
10/ 10stars
10.0

Wervershoof

Boven hun bedrijfsnaam staat steevast 'Dé Specialist'. Nu moet je dat altijd wantrouwen als een bedrijf dat over zichzelf zegt. Maar in het geval van PVC Vloerenconcurrent is het de simpele samenvatting van wat ze echt zijn. Wat een duidelijk teken daarvan is: ze stellen duidelijke eisen aan de vloer waarop zij hun PVC-vloeren leggen. Als die daaraan niet voldoet, leggen ze niet. Punt. Dan moet je wachten. Wij ook; onze eerste cementdekvloer was niet goed. Die moest er weer uit. En de nieuwe droogde langzamer dan we hoopten. Als klant wil je natuurlijk eigenlijk niet horen dat je geduld moet hebben. Zeker niet als je verbouwt en je zo snel mogelijk weer van je begane grond gebruik wilt maken. Daar hebben ze alle begrip voor - maar ze wijken niet af van hun koers. Anders gezegd: ze staan voor hun kwaliteit, en boeten daar niet op in. Ondertussen zijn ze (meestal) bereikbaar, staan je geduldig en vriendelijk te woord, denken mee, zijn flexibel in de planning, en... ...leggen uiteindelijk een dijk van een vloer. :-)

Aug 21, 2017
9.6/ 10stars
9.6

Amsterdam

Wij zijn erg tevreden over de kwaliteit en uitstraling van onze pvc vloer. Daarnaast is de vloer vakkundig en netjes door pvc vloerenconcurent gelegd. Zeker een aanrader.

Jun 21, 2017
9.1/ 10stars
9.1

Blaricum

PVC Vloerenconcurrent is een professioneel bedrijf die weten waar ze het over hebben. Ze hebben uitstekend werk geleverd en wij zouden zo onze volgende vloer hier weer kopen. Bedankt!

Jun 10, 2017
9.6/ 10stars
9.6

Wormerveer

Ik zou dit bedrijf zeker aanbevelen!

May 18, 2017
8.9/ 10stars
8.9

Schagen

Uitstekende persoonlijke en klantgerichte service. Prima prijs voor uitstekend product en dienst!

May 16, 2017
8.8/ 10stars
8.8

Hoorn

Fijne ongedwongen sfeer. Veel hulp gekregen bij keuze. Deskundige plaatsing.

Apr 07, 2017
8.5/ 10stars
8.5

n.v.t.

Proberen qua planning altijd een oplossing te zoeken. Goede service, goed product.

Mar 22, 2017
9/ 10stars
9.0

Purmerend

Prettig bedijf met ruime keuze aan pvc vloeren

Mar 16, 2017
10/ 10stars
10.0

Middenmeer

Super blij met De PVCconcurrent! Goede voorlichting, ruime keus en zeer klantvriendelijk. Meedenkend, goede service en een goede prijs. Superblij met onze nieuwe vloer(en)!

Mar 10, 2017
8.9/ 10stars
8.9

Zaandam

Vriendelijk en deskundig geholpen, in de winkel maar ook bij het egaliseren en leggen van de vloer. Wij zijn er erg blij mee.

Mar 09, 2017
8.3/ 10stars
8.3

Medemblik

n.v.t.

Feb 20, 2017
8.3/ 10stars
8.3

Wijk bij Duurstede

Goede ervaring. Mooie showroom met veel keuze. Erg vriendelijk geholpen. Bij de montage waren de medewerkers ook erg vriendelijk en correct. De vloer ligt er prachtig in. Echt een aanrader.

Jan 12, 2017
9.3/ 10stars
9.3

Oudkarspel

Prima ervaring. Fijne ervaren mensen met goed advies. Vakkundig gelegd. Zeker een aanrader!

Jan 19, 2017
8.8/ 10stars
8.8

Leerdam

Leveren vakwerk, goed overleg en vriendelijk.

Jan 27, 2017
9.4/ 10stars
9.4

Castricum

In 2014 hebben wij een pvc vloer laten leggen en zojuist is de trap ook met pvc bekleed. Deskundig personeel met goede vakkennis en adviezen. Aanrader!

Vraag nu direct een offerte aan

offerte aanvragen
Whatsapp