PVC Vloerenconcurrent officieel dealer van Scratch No More vloerbescherming

Lees verderTerug naar nieuwsoverzicht →

Als je een mooie nieuwe PVC vloer in je woning hebt liggen, dan ben je hier natuurlijk superzuinig op. Door je stoelpoten, tafelpoten en andere schuivende meubelstukken van goede stoelpootdoppen en vloerglijders te voorzien voorkom je krassen en beschadigingen op je PVC vloer.

Trotse dealer van de producten van Scratch no More

Wij zijn een trotse dealer van Scratch no More. De producten van Scratch no More zijn van hoogwaardige kwaliteit en uitermate geschikt om jouw vloer te beschermen. Hierdoor wordt de levensduur van je vloer aanzienlijk verlengd. Scratch no More heeft complete vloerbeschermingssystemen voor vrijwel alle soorten meubels ontwikkeld, van stoelpoten tot bureaustoelen met wieltjes.

Keuzehulp via onze dealerpagina

Als je hulp nodig hebt bij het kiezen van de juiste dop of glijder voor jouw stoel, kun je gebruik maken van de Keuzehulp via onze eigen dealerpagina op de website van Scratch no More. Voor het meten en monteren zijn er ook handige instructievideo’s beschikbaar.

Bekijk het assortiment en bestel jouw vloerbescherming via onderstaande banner.

Een goed onderhoudsadvies voor uw pvc vloer nodig? Kom naar onze showroom in Zwaag

Wil je meer weten over de producten van Scratch no More of een algeheel advies over het goed onderhouden van je pvc vloer? Kom dan naar onze showroom in Zwaag. Wij staan graag voor je klaar en kunnen je voorzien in advies, maar ook tips geven over hoe je een pvc vloer het beste kunt beschermen tegen krassen. Kortom, neem gerust contact met ons op als je advies nodig hebt!

Klanten geven PVC Vloerenconcurrent
een 9 op 150+ beoordelingen

Wil je ook een review achterlaten? Onze dank is groot!
Whatsapp