Vloerverwarming

Een goede match

Vloerverwarming? Een PVC-vloer is de perfecte afwerking

Ontdek al onze mogelijkheden...

Vloerverwarming. Ben je het eenmaal gewend? Dan kun je niet meer zonder. Zuinig en klaar voor een duurzame toekomst. Een PVC-vloer is dé perfecte vloerafwerking in combinatie met vloerverwarming.

Een nieuwe vloer met daaronder vloerverwarming? PVC-vloerenconcurrent regelt het allemaal voor je. Wel zo handig.

De twee vloerverwarmingssystemen die wij leveren:

1. het infrezen van vloerverwarming
Heb je een Zand/cement vloer? Dan is infrezen de ideale oplossing. Binnen een week vloerverwarming én een PVC-vloer? Dat beloven we. De vloer kan namelijk direct na installatie afgewerkt worden, waarbij er geen verhoging is van de werkvloer. Het frezen gebeurt stofarm. Het slijpstof wordt door ons in zakken opgevangen.

2. Warp SpeeTile
Infrezen niet mogelijk? Wellicht is dan Warp SpeeTile de oplossing. Geschikt voor alle zwevende, verlijmde en gegoten vloeren zoals PVC vloeren, pvc click, tapijt en laminaatvloeren. Uitermate geschikt als hoofdverwarming met een snelle reactietijd. De installatie is eenvoudig met gepatenteerd klik-breek-schuif systeem. Door dit natte systeem met egalisatielaag, is .de vloer al na vier uur beloopbaar.

Meer weten?

We vertellen het je graag en nog liever laten we het je zien. In onze prachtige showroom in Zwaag weten we alles over de mogelijkheden met vloerverwarming. Kom snel kijken en laat je inspireren en adviseren.

Direct online een offerte aanvragen?
Binnen 48 uur heb je een passende offerte in de bus!

Wees welkom en
bezoek onze showroom!

Voorbeelden:

No items found.

Veel gestelde vragen

Kan een PVC-vloer gebruikt worden in combinatie met vloerverwarming?

PVC-vloeren en vloerverwarming zijn de beste maatjes. Door de geringe dikte van PVC heeft het een hele goede warmte doorlaatbaarheid en is daardoor perfect voor op vloerverwarming of vloerkoeling. 

Alle PVC systemen (PVC VerlijmdPVC Click, PVC MagneetPVC LooseLay) zijn mogelijk op vloerverwarming en hebben een zeer goede warmte doorlaatbaarheid. Een verlijmde PVC-vloer heeft de grootste en de beste warmte doorlaatbaarheid doordat er geen luchtlaag tussen de dekvloer en de eindvloer zit.

Kan een PVC-vloer gebruikt worden in combinatie met vloerverwarming?

PVC-vloeren en vloerverwarming zijn de beste maatjes. Door de geringe dikte van PVC heeft het een hele goede warmte doorlaatbaarheid en is daardoor perfect voor op vloerverwarming of vloerkoeling. Alle PVC systemen (PVC Verlijmd, PVC Click, PVC Magneet, PVC LooseLay) zijn mogelijk op vloerverwarming en hebben een zeer goede warmte doorlaatbaarheid. Een verlijmde PVC-vloer heeft de grootste en de beste warmte doorlaatbaarheid doordat er geen luchtlaag tussen de dekvloer en de eindvloer zit.
Een nieuwbouw woningen en een PVC-vloer?

Veel nieuwbouwwoningen worden standaard geleverd met vloerverwarming. PVC-vloeren zijn een zeer geschikte optie.

PVC-vloeren zijn super onderhoudsvriendelijk en geschikt voor iedere interieurstijl. Het aanbod is ontzettend groot, waardoor er altijd een PVC-vloer te vinden is die past bij de stijl van jouw nieuwbouwwoning. Hoewel de vloersoort erg eenvoudig te leggen is, vergt het aanleggen van een vloer in een gloednieuwe nieuwbouwwoning net iets meer aandacht.

Laat ons je daarbij helpen, we adviseren je graag.

Een nieuwbouw woningen en een PVC-vloer?

Veel nieuwbouwwoningen worden standaard geleverd met vloerverwarming. PVC-vloeren zijn een zeer geschikte optie.PVC-vloeren zijn super onderhoudsvriendelijk en geschikt voor iedere interieurstijl. Het aanbod is ontzettend groot, waardoor er altijd een PVC-vloer te vinden is die past bij de stijl van jouw nieuwbouwwoning. Hoewel de vloersoort erg eenvoudig te leggen is, vergt het aanleggen van een vloer in een gloednieuwe nieuwbouwwoning net iets meer aandacht. Laat ons je daarbij helpen, we adviseren je graag.
Is een PVC-vloer in je appartement handig?

Woont je in een appartement en is een geluidsreducerende vloer verplicht? Denk dan eens aan PVC-click of een verlijmd op jumpax PVC-vloer. Deze vloeren behalen namelijk minimaal een geluidsreductie van maar liefst 10 db.

PVC-vloeren zijn dus uitermate geschikt voor in appartementen.

Is een PVC-vloer in je appartement handig?

Woont je in een appartement en is een geluidsreducerende vloer verplicht? Denk dan eens aan PVC-click of een verlijmd op jumpax PVC-vloer. Deze vloeren behalen namelijk minimaal een geluidsreductie van maar liefst 10 db.PVC-vloeren zijn dus uitermate geschikt voor in appartementen.

Benieuwd naar onze prijzen?

Click dan hier en vraag
online een offerte aan!

Met veel plezier en succes werken met de volgende merken:

Onze vloeren in het echt bewonderen?

Bezoek dan onze showroom in Zwaag!Tijdens onze openingstijden kun je zonder afspraak binnenlopen. De koffie (of thee) en wij staan altijd voor je klaar. Zie je in Zwaag!

Whatsapp