PVC ondervloer

PVC-ondervloeren

Het begint allemaal bij de basis. Bij de ondervloer.

Ontdek al onze mogelijkheden...

Wil je egaliseren of een isolerende vloer? Of juist een geluiddempende? Wat je keuze ook is, begin bij het begin. Een volledig vlakke ondergrond is belangrijk bij elke PVC-vloer. Laat je dus goed informeren. Door ons...

...want voor iedere situatie en wens, hebben wij een passende oplossing als het gaat om ondervloeren.

De keuze is dus reuze en afhankelijk van jouw situatie en de vloer die je hebt uitgekozen. We kunnen voor je egaliseren of je helpen met een isolerende vloer of juist een geluiddempende ondervloer. Wat je kiest is afhankelijk van de omstandigheden van de ruimte en van de verdere wensen. Wil je vloerverwarming? Woon je in een appartement en heb je onderburen? Van te voren is het belangrijk om op deze vragen antwoord te geven.

Schroom niet en informeer naar alle mogelijkheden. Zorg samen met PVC-vloerenconcurrent voor de juiste ondervloer en zorg daarmee dat het eindresultaat er eentje is waar je jarenlang plezier van hebt.

Meer weten?

We vertellen het je graag en nog liever laten we het je zien. In onze prachtige showroom in Zwaag kunnen we je alles vertellen over ondervloeren. Kom snel kijken en laat je inspireren en adviseren.

Direct online een offerte aanvragen?
Binnen 48 uur heb je een passende offerte in de bus!

Wees welkom en
bezoek onze showroom!

Voorbeelden:

No items found.

Veel gestelde vragen

Welk onderhoud is nodig bij een PVC vloer?

Het grote voordeel van PVC-vloeren is dat onderhoud minimaal nodig is. Stof kan verwijderd worden met een stofzuiger met een goede borstelmond of bezem. Dweilen kan naar behoefte. Let op: dweil met lauwwarm water met daarin 'PU Reiniger' van Dr. Schutz of met 'Monel' van Forbo. Dweilen kan zowel handmatig of, bij bijvoorbeeld grote projecten, machinaal. De vloer behoeft geen jaarlijkse schuur of olie/wax beurten. 

Op het verwijderen van stof en het eventueel dweilen na, hebben PVC-vloeren geen speciaal soort onderhoud nodig. Door gebruik te maken van een schoonloopmat ga je veel vuil tegen en verleng je de levensduur van de PVC-vloeren. Groot onderhoud kan ooit nodig zijn, maar dat komt zelden voor. Mocht het wel nodig zijn, dan geven we je graag advies.

Welk onderhoud is nodig bij een PVC vloer?

Het grote voordeel van PVC-vloeren is dat onderhoud minimaal nodig is. Stof kan verwijderd worden met een stofzuiger met een goede borstelmond of bezem. Dweilen kan naar behoefte. Let op: dweil met lauwwarm water met daarin 'PU Reiniger' van Dr. Schutz of met 'Monel' van Forbo. Dweilen kan zowel handmatig of, bij bijvoorbeeld grote projecten, machinaal. De vloer behoeft geen jaarlijkse schuur of olie/wax beurten. Op het verwijderen van stof en het eventueel dweilen na, hebben PVC-vloeren geen speciaal soort onderhoud nodig. Door gebruik te maken van een schoonloopmat ga je veel vuil tegen en verleng je de levensduur van de PVC-vloeren. Groot onderhoud kan ooit nodig zijn, maar dat komt zelden voor. Mocht het wel nodig zijn, dan geven we je graag advies.
Een nieuwbouw woningen en een PVC-vloer?

Veel nieuwbouwwoningen worden standaard geleverd met vloerverwarming. PVC-vloeren zijn een zeer geschikte optie.

PVC-vloeren zijn super onderhoudsvriendelijk en geschikt voor iedere interieurstijl. Het aanbod is ontzettend groot, waardoor er altijd een PVC-vloer te vinden is die past bij de stijl van jouw nieuwbouwwoning. Hoewel de vloersoort erg eenvoudig te leggen is, vergt het aanleggen van een vloer in een gloednieuwe nieuwbouwwoning net iets meer aandacht.

Laat ons je daarbij helpen, we adviseren je graag.

Een nieuwbouw woningen en een PVC-vloer?

Veel nieuwbouwwoningen worden standaard geleverd met vloerverwarming. PVC-vloeren zijn een zeer geschikte optie.PVC-vloeren zijn super onderhoudsvriendelijk en geschikt voor iedere interieurstijl. Het aanbod is ontzettend groot, waardoor er altijd een PVC-vloer te vinden is die past bij de stijl van jouw nieuwbouwwoning. Hoewel de vloersoort erg eenvoudig te leggen is, vergt het aanleggen van een vloer in een gloednieuwe nieuwbouwwoning net iets meer aandacht. Laat ons je daarbij helpen, we adviseren je graag.
Hoe houd ik mijn PVC-vloer schoon?

Met een goede schoonloopmat bij de (voor)deur, voorkom je de inloop van vuil en viezigheid. Let bij de aanschaf van een mat op dat deze een schraap en vochtfunctie heeft.

Hoe houd ik mijn PVC-vloer schoon?

Met een goede schoonloopmat bij de (voor)deur, voorkom je de inloop van vuil en viezigheid. Let bij de aanschaf van een mat op dat deze een schraap en vochtfunctie heeft.

Benieuwd naar onze prijzen?

Click dan hier en vraag
online een offerte aan!

Met veel plezier en succes werken met de volgende merken:

Onze vloeren in het echt bewonderen?

Bezoek dan onze showroom in Zwaag!Tijdens onze openingstijden kun je zonder afspraak binnenlopen. De koffie (of thee) en wij staan altijd voor je klaar. Zie je in Zwaag!

Whatsapp