Ondervloer voor PVC Vloeren

Het begint allemaal bij de basis… 

PVC vloeren kunnen niet zonder een goede ondervloer. Bij PVC vloeren is het van het grootste belang dat de ondergrond waar de vloer op gelegd wordt volledig vlak is. Bij bijvoorbeeld gelijmd PVC moet er vooraf geëgaliseerd worden. Doe je dit niet, dan zie je elke oneffenheid. Hoe klein ook.

Voor iedere situatie...

Hebben wij een passende oplossing als het gaat om ondervloeren. De keuze is dus reuze en afhankelijk van jou situatie en de vloer die je hebt uitgekozen. Bijvoorbeeld; gaan wij voor je egaliseren of wil je een isolerende vloer, of juist een geluiddempende ondervloer. Wat je kiest, is afhankelijk van de omstandigheden van de ruimte en van de verdere wensen. Wil je vloerverwarming? Woon je in een appartement en heb je onderburen? Of ben je op zoek naar een badkamervloer?

Schroom niet en informeer naar alle mogelijkheden. Voor elke situatie en wens hebben wij de juiste ondervloer, zodat het eindresultaat er eentje is waar je jarenlang plezier van hebt.

Meer weten? 

We vertellen het je graag en nog liever laten we het je zien. In onze showroom in Zwaag hebben wij een groot assortiment ondervloeren. Kom snel eens kijken en laat je inspireren en adviseren. 

Direct online een offerte aanvragen? Binnen 24 uur heb je een passende offerte in de bus!

Vraag nu direct een offerte aan

offerte aanvragen

91

Klanten geven een

9.1

beoordeling op onze

PVC Vloeren

beoordelingen
Whatsapp