Een echt familie bedrijf uit de regio

Bij ons slaag je altijd!

Ervaring, kennis en kunde. Dat is PVC Vloerenconcurrent! 

Al ruim 30 jaar werken Amanda en Marc van der Zwet met PVC vloeren. Het West-Friese familiebedrijf PVC Vloerenconcurrent, kent het vak, de producten, de klanten én de mogelijkheden als geen ander. Met al die ervaring op zak is elk advies dat zij geven raak. En daag ze maar eens uit. Wedden dat er geen enkele vraag is waar zij geen antwoord op kunnen geven?

Niets is onbekend, niets is vreemd

In al die jaren zijn alle soorten woningen en woonsituaties, maar ook bedrijfspanden en winkels al eens voorbij gekomen. Net als vele wensen en eisen die aan de vloeren worden gesteld. Maar ook de merken en soorten vloeren die er op de markt zijn en de technieken om de vloeren te leggen. Niets is hen onbekend, niets is hen vreemd.

Wil je een PVC vloer op maat?

Wil je een PVC vloer op maat? Eentje die voldoet aan al jouw eisen en wensen? Wil je betrouwbaar, eerlijk en oprecht advies? Wil je kwaliteit en een goede prijs? Dan is er maar één bedrijf om te contacten : PVC Vloerenconcurrent!

Wat andere klanten zeggen

Nieuwsgierig wat andere klanten van Amanda en Marc (de pvc vloerenconcurrent) vinden? bekijk de beoordelingen op Klantenvertellen. Hier kun je ook zelf een beoordeling achterlaten.

Meer weten? 

We vertellen het je graag en nog liever laten we het je zien. In onze showroom in Zwaag hebben wij een groot assortiment PVC vloeren. Kom snel eens kijken en laat je inspireren en adviseren. 

Direct online een offerte aanvragen? Binnen 48 uur heb je een passende offerte in de bus!

Vraag nu direct een offerte aan

offerte aanvragen

91

Klanten geven een

9.1

beoordeling op onze

PVC Vloeren

beoordelingen
Whatsapp