Een gepassioneerd team van vakmensen

Een puur familiebedrijf

Over PVC-vloerenconcurrent...
Showroom PVC vloerenconcurrent

Ervaring, kennis en kunde.
Dat is PVC vloerenconcurrent!

Al ruim 30 jaar werken Amanda en Marc van der Zwet met PVC vloeren. Het West-Friese familiebedrijf PVC-vloerenconcurrent, kent het vak, de producten, de klanten én de mogelijkheden als geen ander. Met al die ervaring op zak is elk advies dat zij geven raak. En daag ze maar eens uit. Wedden dat er geen enkele vraag is waar zij geen antwoord op kunnen geven?

Wie zijn team PVC vloerenconcurrent?

Marc en Amanda trotse eigenaren van dit mooie bedrijf. Marc komt bij jullie thuis, meet alles in en bespreekt alles op locatie. Amanda doet veel achter de schermen en staat het verkoopteam bij, Sandra en Jolanda weten alles en meer over onze producten en merken. Met veel passie en plezier vertelt dit verkoopteam je alles en maken ze offerte op maat voor je. Heb jij al een keuze gemaakt?

Onze team op de vloer

Marcel, Gylindo, Sidney, Thijs en Dave zullen met liefde de mooiste pvc vloeren bij jullie plaatsen. Barry (2 dagen per week), Dave ( 1 dag in de week ) en Richard ( 3 dagen per week )  zijn onze vaste ervaren ZZP'ers die ons team elke week versterken. Maijk is voor het egaliseren van alle vloeren en zorgt ervoor dat alles gereed is voor onze stoffeerders.

Niets is onbekend, niets is vreemd

In al die jaren zijn alle soorten woningen en woonsituaties, maar ook bedrijfspanden en winkels voorbij gekomen. Net als vele wensen en eisen die aan de vloeren worden gesteld. Maar ook de merken en soorten vloeren die er op de markt zijn en de technieken om de vloeren te leggen. Niets is hen onbekend, niets is hen vreemd.
 

Een PVC-vloer op maat?

Wil je een PVC-vloer op maat? Eentje die voldoet aan al jouw eisen en wensen? Wil je betrouwbaar, eerlijk en oprecht advies? Wil je kwaliteit en een goede prijs? Dan is er maar één bedrijf om te contacten :
PVC-vloerenconcurrent!

Wat andere zeggen

Nieuwsgierig wat andere klanten van PVC-vloerenconcurrent vinden? Lees dan snel de beoordelingen.
Wil je zelf iets over ons vertellen? Dan kun je een beoordeling achterlaten.

Meer weten?

We vertellen het je graag en nog liever laten we het je zien. In onze prachtige showroom in Zwaag hebben wij een groots assortiment gelijmde PVC-vloeren. Kom snel kijken en laat je inspireren en adviseren.

Direct online een offerte aanvragen? Click dan snel. Binnen 48 uur heb je een passende offerte in de bus!

Neem contact op

Benieuwd naar onze prijzen?

Click dan hier en vraag
online een offerte aan!

Klanten geven PVC Vloerenconcurrent
een 9 op 150+ beoordelingen

Wil je ook een review achterlaten? Onze dank is groot!

Onze vloeren in het echt bewonderen?

Bezoek dan onze showroom in Zwaag!Tijdens onze openingstijden kun je zonder afspraak binnenlopen. De koffie (of thee) en wij staan altijd voor je klaar. Zie je in Zwaag!

Zomervakantie: onze showroom gaat dicht van 27 juli t/m 12 augustus. Wij blijven per e-mail bereikbaar.Whatsapp