Benieuwd naar onze prijzen?

Click dan hier en vraag
online een offerte aan!

PVC vloer zelf leggen!

Ben jij net zo handig als wij?

Ontdek hoe...

Heb jij twee rechterhanden? Of een hele goede linker en rechter? En ben je net zo handig als wij? Dan heeft PVC-vloerenconcurrent een ruim assortiment PVC-vloeren voor je die uitermate geschikt zijn om zelf te leggen. Heel graag verwelkomen wij je in onze showroom waar we je er alles over kunnen vertellen en je kunnen voorzien van het beste advies. Kom langs wanneer je wilt, of maak direct online een afspraak.

Wil je je alvast online oriënteren? Op de merken pagina kun je soort vloer of merk selecteren.


Webshop

De PVC-vloerenconcurrent webshop, die bestaat niet. Een hele bewuste keuze, omdat wij vinden dat je een vloer eerst zelf moet zien en voelen voordat je een beslissing neemt. Eigenlijk willen we ook graag dat je de vloer eerst thuis beoordeelt voordat je overgaat tot de definitieve aankoop. Een vloer is namelijk heel bepalend voor in je huis, in welke ruimte dan ook. Bovendien is het tevens een hele uitgave die je niet iedere dag doet.


Voorwaarden
Ook op de vloeren die wij niet zelf leggen garanderen we uiteraard messcherpe prijzen. Bezorgen is mogelijk vanaf € 75,-. in heel Noord-Holland. Geen pallet op de stoep, wij brengen de vloer netjes bij je binnen. Afhalen in Zwaag is voor iedereen mogelijk.

Meer weten?

We vertellen het je graag en nog liever laten we het je zien. In onze prachtige showroom in Zwaag hebben wij een groots assortiment gelijmde PVC-vloeren. Kom snel kijken en laat je inspireren en adviseren.

Direct online een offerte aanvragen? Click dan snel.
Binnen 48 uur heb je een passende offerte in de bus!

Benieuwd naar onze prijzen?

Click dan hier en vraag
online een offerte aan!

Klanten geven PVC Vloerenconcurrent
een 9 op 150+ beoordelingen

Wil je ook een review achterlaten? Onze dank is groot!

Onze vloeren in het echt bewonderen?

Bezoek dan onze showroom in Zwaag!Tijdens onze openingstijden kun je zonder afspraak binnenlopen. De koffie (of thee) en wij staan altijd voor je klaar. Zie je in Zwaag!

Zomervakantie: onze showroom gaat dicht van 27 juli t/m 12 augustus. Wij blijven per e-mail bereikbaar.Whatsapp