Laminaat, vinyl en tapijt

Laminaat, vinyl of tapijt?

A keuze laminaat vanaf 14,45 p/m2.

Ontdek al onze mogelijkheden...

Tapijt in je slaapkamer zorgt voor warmte, comfort en sfeer. Is er iets fijner dan uit bed stappen op een zachte vloer? Of kies je voor PVC, laminaat of vinyl in je slaapkamer?

Tapijt

Warm, sfeervol, zacht en stil. Het zijn de woorden die tapijt het beste omschrijven. Het meest vaak gekozen voor in de slaapkamer en op kantoor.


Onze merken tapijt

- Interfloor
- Ambiant
- Desso
- Parade
- Sfeervol wonen
- Bonaparte
- Gelasta
- Hebeta

Vinyl

Vinyl op de rol (ook wel een ouderwets 'zeiltje' genoemd) is prachtig en komt in vele varianten. Het is een stille en zachte keuze, die vaak naadloos in een slaapkamer geplaatst kan worden.

Vinyl van de PVC-vloerenconcurrent is leverbaar vanaf € 25.00 p/m2. Dit is inclusief het plaatsen (losgelegd en uitgaande van een ondervloer die direct geschikt is).

Onze merken vinyl

- Interfloor
- Tarkett
- Forbo Novilon
- Ambiant
- Sfeervol Wonen
- ... (meer op aanvraag)


Laminaat

Laminaat wordt veelal gekozen omdat deze prijstechnisch vriendelijker is en eenvoudig zelf te plaatsen. Laminaat van PVC-vloerenconcurrent is leverbaar vanaf € 14.45 p/m2 inclusief ondervloer en plakplinten.

Onze merken Laminaat

- Quickstep
- Beautifloor
- Ambiant
- Tarkett
- Berry Alloc
- Hebeta
- ... (meer op aanvraag)

Op zoek naar een mooi karpet? Deze laten wij op maat maken!

Meer weten?

We vertellen het je graag en nog liever laten we het je zien. In onze prachtige showroom in Zwaag hebben wij een groot assortiment laminaat, vinyl en tapijt. Kom snel kijken en laat je inspireren en adviseren.

Direct online een offerte aanvragen?
Binnen 48 uur heb je een passende offerte in de bus!

Wees welkom en
bezoek onze showroom!


Voorbeelden:

No items found.

Veel gestelde vragen

Waarom kiezen voor een PVC-vloer

Als je een PVC-vloer overweegt, spelen de voordelen en nadelen natuurlijk een belangrijke rol. Voor advies over de perfecte PVC-vloer voor jou. Voor alle plus- en minpunten ben je bij de PVC-vloerenconcurrent aan het juiste adres.

Zo heeft een PVC-vloer weinig onderhoud nodig en trekt deze niet krom omdat de vloer bestand is tegen vocht. Bovendien zijn PVC-vloeren ideaal op vloerverwarming en hebben ze een aangenaam loopgeluid door de dempende werking.

PVC-vloeren

  • zijn bestand tegen vocht
  • Hhbben een aangenaam loopgeluid
  • hebben weinig onderhoud nodig
  • zijn kras- en stootbestendig

Ook heb je bij PVC-vloeren een uitgebreide keuze uit een scala van technieken en dessins én kunnen PVC vloeren zowel op vloerverwarming als vloerverkoeling gelegd worden.

De nadelen

Welke nadelen :) Het enige wat wellicht een nadeel zou is, is dat de vloer niet van echt hout of steen is. Een PVC-vloer is simpelweg een geweldige look-a-like met vele voordelen.

Waarom kiezen voor een PVC-vloer

Als je een PVC-vloer overweegt, spelen de voordelen en nadelen natuurlijk een belangrijke rol. Voor advies over de perfecte PVC-vloer voor jou. Voor alle plus- en minpunten ben je bij de PVC-vloerenconcurrent aan het juiste adres. Zo heeft een PVC-vloer weinig onderhoud nodig en trekt deze niet krom omdat de vloer bestand is tegen vocht. Bovendien zijn PVC-vloeren ideaal op vloerverwarming en hebben ze een aangenaam loopgeluid door de dempende werking.
Is een PVC-vloer in je appartement handig?

Woont je in een appartement en is een geluidsreducerende vloer verplicht? Denk dan eens aan PVC-click of een verlijmd op jumpax PVC-vloer. Deze vloeren behalen namelijk minimaal een geluidsreductie van maar liefst 10 db.

PVC-vloeren zijn dus uitermate geschikt voor in appartementen.

Is een PVC-vloer in je appartement handig?

Woont je in een appartement en is een geluidsreducerende vloer verplicht? Denk dan eens aan PVC-click of een verlijmd op jumpax PVC-vloer. Deze vloeren behalen namelijk minimaal een geluidsreductie van maar liefst 10 db.PVC-vloeren zijn dus uitermate geschikt voor in appartementen.
Hoe voorkom ik krassen op mijn PVC-vloer?

Krassen op je PVC-vloer voorkom je met de volgende voorzorgsmaatregelen:

  • voorzie stoelpoten, tafelpoten en andere schuivende meubelstukken van goede glijviltjes
  • controleer regelmatig de stofzuigermond (de borstel kan slijten)
  • plantenpotten kun je het beste op een schotel zetten. Lekkende plantenpotten veroorzaken niet verwijderbare vlekken.
  • verwijder gemorste drank- en/of etenswaren zo snel mogelijk
  • dweil de vloer alleen met voorgeschreven schoonmaakmiddelen

Hoe voorkom ik krassen op mijn PVC-vloer?

Krassen op je PVC-vloer voorkom je met de volgende voorzorgsmaatregelen:voorzie stoelpoten, tafelpoten en andere schuivende meubelstukken van goede glijviltjescontroleer regelmatig de stofzuigermond (de borstel kan slijten)plantenpotten kun je het beste op een schotel zetten. Lekkende plantenpotten veroorzaken niet verwijderbare vlekken.verwijder gemorste drank- en/of etenswaren zo snel mogelijkdweil de vloer alleen met voorgeschreven schoonmaakmiddelen

Benieuwd naar onze prijzen?

Click dan hier en vraag
online een offerte aan!

Met veel plezier en succes werken met de volgende merken:

Onze vloeren in het echt bewonderen?

Bezoek dan onze showroom in Zwaag!Tijdens onze openingstijden kun je zonder afspraak binnenlopen. De koffie (of thee) en wij staan altijd voor je klaar. Zie je in Zwaag!

Whatsapp