Benieuwd naar onze prijzen?

Click dan hier en vraag
online een offerte aan!

Ontdek de tijdloze elegantie van visgraat PVC Vloeren

Visgraat PVC vloer

Ontdek hoe...

Op zoek naar een vloer die niet alleen duurzaam en onderhoudsvriendelijk is, maar ook een vleugje klassieke schoonheid toevoegt aan je ruimte? Overweeg dan een visgraat PVC vloer! Dit legverband combineert de robuustheid van PVC met het tijdloze patroon van visgraat, waardoor het de perfecte keuze is voor zowel moderne als traditionele interieurs.

Waarom kiezen voor een visgraat PVC vloer?

  • Stijlvol Design: Het visgraatpatroon is al eeuwenlang geliefd en staat bekend om zijn elegantie. Een visgraat PVC vloer voegt een vleugje klasse toe aan elke ruimte, of het nu gaat om een woonkamer, slaapkamer of kantoor.
  • Duurzaamheid: PVC staat bekend om zijn duurzaamheid en weerstand tegen slijtage. Met een visgraat PVC vloer investeer je in een vloer die lang meegaat.
  • Onderhoudsvriendelijk: Een visgraat PVC vloer is eenvoudig te onderhouden. Regelmatig stofzuigen of vegen en af en toe dweilen zijn voldoende om de vloer in topconditie te houden.
  • Comfortabel onder de voeten: In tegenstelling tot koude tegelvloeren voelt een visgraat PVC vloer warm aan onder de voeten. Het biedt niet alleen comfort, maar is ook geschikt voor vloerverwarmingssystemen.
  • Brede Stijlkeuze: Van lichte tinten tot rijke donkere kleuren, en van traditioneel houtnerfpatroon tot moderne tinten, visgraat PVC vloeren zijn verkrijgbaar in een breed scala aan stijlen en kleuren. Hierdoor is er altijd een optie die perfect past bij jouw smaak en interieur.

PVC visgraat vloeren met band

Een PVC visgraatvloer met band verwijst naar een vloerontwerp waarbij PVC planken worden gelegd in een visgraatpatroon, en daarnaast wordt er een decoratieve 'band' toegevoegd langs de randen van het patroon. Dit bandgedeelte kan een contrasterende kleur, patroon of materiaal hebben, waardoor het visgraatpatroon wordt geaccentueerd. Daarnaast zorgt de band voor een ruimtelijk effect en een ruimtelijke uitstraling.

PVC visgraat vloeren met band en bies

Naast alleen een band kun je ook de PVC visgraat vloer verder uitbreiden met een bies. De bies is een smalle strook pvc/ kunststof materiaal die parallel aan de band wordt geplaatst, tussen de band en de PVC visgraat vloer, verkrijgbaar in meerdere kleuren. Het toevoegen van een extra bies zorgt voor een decoratieve uitstraling van de gehele ruimte.

Meer weten over een visgraat PVC vloer?

We vertellen het je graag en nog liever laten we het je zien. In onze prachtige showroom in Zwaag hebben wij een groots assortiment visgraat PVC-vloeren. Kom snel kijken en laat je inspireren en adviseren.

Direct online een offerte aanvragen? Click dan snel. Binnen 48 uur heb je een passende offerte in de bus!

Benieuwd naar onze prijzen?

Click dan hier en vraag
online een offerte aan!

Klanten geven PVC Vloerenconcurrent
een 9 op 150+ beoordelingen

Wil je ook een review achterlaten? Onze dank is groot!

Onze vloeren in het echt bewonderen?

Bezoek dan onze showroom in Zwaag!Tijdens onze openingstijden kun je zonder afspraak binnenlopen. De koffie (of thee) en wij staan altijd voor je klaar. Zie je in Zwaag!

Whatsapp