Plinten en afwerking

Plinten en afwerking

Liggen jouw plinten ook nog steeds achter de bank?

Ontdek al onze mogelijkheden...

De vloer ligt. Je bent bijna klaar. Nog één laatste stap, de plinten. Naast dat ze mooi voor het oog zijn, beschermen ze de uiteinden van de vloeren en de muren. Belangrijk dus om ze achter die bank weg te halen en te monteren...

Naast het oog dat wat, voor afwerking van de wand en vloer en ter bescherming. Met het plaatsen van je PVC-vloer, is de klus dus nog niet geklaard. Een prachtig, veilig en beschermd eindresultaat, dat bereik je met die (verdomde) plinten.


Plinten assortiment

Het assortiment plinten van PVC-vloerenconcurrent is oneindig groot. Van 7 centimeter tot maar liefst 22 centimeter hoog. Genoeg keuze dus. En als je die hebt gemaakt, is er nog één laatste te maken. Ga je zelf aan de slag, of laat je ons de plinten plaatsen? We horen het graag!

Meer weten?

We vertellen het je graag en nog liever laten we het je zien. In onze prachtige showroom in Zwaag hebben wij een groot assortiment plinten. Kom snel kijken en laat je inspireren en adviseren.

Direct online een offerte aanvragen?
Binnen 48 uur heb je een passende offerte in de bus!

Wees welkom en
bezoek onze showroom!

Voorbeelden:

No items found.

Veel gestelde vragen

Is een PVC-vloer ook geschikt voor de trap?

JA! Een PVC-vloer is juist geschikt voor de trap. Het is niet alleen prachtig qua aangezicht, de vloer kan zo doorlopen in de trap. Maar ook de demping van PVC is super fijn op de trap.

En heb je al eens overwogen om PVC op je keukenwand of wand in het toilet te plaatsen? De keuze in exclusieve dessins vind je niet snel op tegels. Vraag ons naar de mogelijkheden, het geeft je woning een prachtige uitstraling.

Is een PVC-vloer ook geschikt voor de trap?

JA! Een PVC-vloer is juist geschikt voor de trap. Het is niet alleen prachtig qua aangezicht, de vloer kan zo doorlopen in de trap. Maar ook de demping van PVC is super fijn op de trap. En heb je al eens overwogen om PVC op je keukenwand of wand in het toilet te plaatsen? De keuze in exclusieve dessins vind je niet snel op tegels. Vraag ons naar de mogelijkheden, het geeft je woning een prachtige uitstraling.
Een nieuwbouw woningen en een PVC-vloer?

Veel nieuwbouwwoningen worden standaard geleverd met vloerverwarming. PVC-vloeren zijn een zeer geschikte optie.

PVC-vloeren zijn super onderhoudsvriendelijk en geschikt voor iedere interieurstijl. Het aanbod is ontzettend groot, waardoor er altijd een PVC-vloer te vinden is die past bij de stijl van jouw nieuwbouwwoning. Hoewel de vloersoort erg eenvoudig te leggen is, vergt het aanleggen van een vloer in een gloednieuwe nieuwbouwwoning net iets meer aandacht.

Laat ons je daarbij helpen, we adviseren je graag.

Een nieuwbouw woningen en een PVC-vloer?

Veel nieuwbouwwoningen worden standaard geleverd met vloerverwarming. PVC-vloeren zijn een zeer geschikte optie.PVC-vloeren zijn super onderhoudsvriendelijk en geschikt voor iedere interieurstijl. Het aanbod is ontzettend groot, waardoor er altijd een PVC-vloer te vinden is die past bij de stijl van jouw nieuwbouwwoning. Hoewel de vloersoort erg eenvoudig te leggen is, vergt het aanleggen van een vloer in een gloednieuwe nieuwbouwwoning net iets meer aandacht. Laat ons je daarbij helpen, we adviseren je graag.
Waarom kiezen voor een PVC-vloer

Als je een PVC-vloer overweegt, spelen de voordelen en nadelen natuurlijk een belangrijke rol. Voor advies over de perfecte PVC-vloer voor jou. Voor alle plus- en minpunten ben je bij de PVC-vloerenconcurrent aan het juiste adres.

Zo heeft een PVC-vloer weinig onderhoud nodig en trekt deze niet krom omdat de vloer bestand is tegen vocht. Bovendien zijn PVC-vloeren ideaal op vloerverwarming en hebben ze een aangenaam loopgeluid door de dempende werking.

PVC-vloeren

  • zijn bestand tegen vocht
  • Hhbben een aangenaam loopgeluid
  • hebben weinig onderhoud nodig
  • zijn kras- en stootbestendig

Ook heb je bij PVC-vloeren een uitgebreide keuze uit een scala van technieken en dessins én kunnen PVC vloeren zowel op vloerverwarming als vloerverkoeling gelegd worden.

De nadelen

Welke nadelen :) Het enige wat wellicht een nadeel zou is, is dat de vloer niet van echt hout of steen is. Een PVC-vloer is simpelweg een geweldige look-a-like met vele voordelen.

Waarom kiezen voor een PVC-vloer

Als je een PVC-vloer overweegt, spelen de voordelen en nadelen natuurlijk een belangrijke rol. Voor advies over de perfecte PVC-vloer voor jou. Voor alle plus- en minpunten ben je bij de PVC-vloerenconcurrent aan het juiste adres. Zo heeft een PVC-vloer weinig onderhoud nodig en trekt deze niet krom omdat de vloer bestand is tegen vocht. Bovendien zijn PVC-vloeren ideaal op vloerverwarming en hebben ze een aangenaam loopgeluid door de dempende werking.

Benieuwd naar onze prijzen?

Click dan hier en vraag
online een offerte aan!

Met veel plezier en succes werken met de volgende merken:

Onze vloeren in het echt bewonderen?

Bezoek dan onze showroom in Zwaag!Tijdens onze openingstijden kun je zonder afspraak binnenlopen. De koffie (of thee) en wij staan altijd voor je klaar. Zie je in Zwaag!

Whatsapp