Uw trap voorzien van een PVC (vloer)?

Zelfklevende PVC vloeren

We staan te trappelen!

Of het mogelijk is om ook de trap te voorzien van PVC, dat is een vaak gestelde vraag. Het antwoord is simpel. Uiteraard! PVC is juist uitermate geschikt voor op de trap. Voordelen te over. Bedenk maar eens hoe mooi het is wanneer de vloer doorloopt op de trap…

Nog veel meer pluspunten:

  • Te beginnen met het grootste voordeel. Het oersterke materiaal geeft de trap een slijt- en kras vaste ondergrond. De trap, gemiddeld het meest belopen stukje vloer van elk huis, blijft er altijd mooi uitzien. Ook na jarenlang intensief gebruik.
  • Gekraak behoort tot het verleden. Net als het gestamp van pubers op de trap, of huilende kleuters die er op zitten. PVC dempt namelijk het geluid. Ook fijn voor de buren.- Een ideale trap voor zij die niet van boenen houden. Het waterafstotende PVC op de trap wordt zo gelegd, dat iedere trede naadloos aansluit op de volgende. Hard soppen is dus niet meer nodig, vuil is eenvoudig te verwijderen.
  • Tot slot is een PVC trap een veilige trap. Het materiaal heeft namelijk een vertragende werking bij brand. Brand houd je niet tegen, maar alle beetjes helpen in een noodsituatie.

Meer weten? 

We vertellen het je graag en nog liever laten we het je zien. In onze showroom in Zwaag hebben wij een groot assortiment PVC laminaatvloeren. Kom snel eens kijken en laat je inspireren en adviseren.

Direct online een offerte aanvragen? Binnen 24 uur heb je een passende offerte in de bus!

Vraag nu direct een offerte aan

offerte aanvragen

DOE HET ZELF korting

- 20%
Op bijna alle PVC vloeren
PVC Laminaatv,oer

PVC vloer incl 2,5mm egaliseren?

€ 39.95
vanaf en per m2
PVC Laminaatv,oer

91

Klanten geven een

9.1

beoordeling op onze

PVC Vloeren

beoordelingen