PVC trappen

Een PVC-trap?

Natuurlijk, we staan te trappelen!

Ontdek al onze mogelijkheden...

Of het mogelijk is om ook de trap te voorzien van PVC. Het is één van de meest aan ons team gestelde vragen. Het antwoord? Dat is eenvoudig. Natuurlijk! Juist PVC is uitermate geschikt voor ( BIJNA ) elke trap…

PVC-trappen. Pluspunten te over.

  • denk maar eens aan de eenheid in je woning en hoe mooi het is wanneer de vloer doorloopt op de trap.
  • de trap is de plek waar we het meest vaak oplopen. Soms stampvoetend, vaak met haast. Gelukkig is PVC oersterk en geluiddempend.

PVC-trappen. De mogelijkheden

Heb je een dichte trap? trede en stootbord kunnen beide in hetzelfde dessin kies voor een trede in houtlook en het stootbord in een betonlook of laat alleen de trede stofferen en schilder het stootbord. Zijn de stootborden niet geschikt om te schilderen ( bv door lijmresten)  dan kunnen we ook witte mdf stootborden plaatsen.

Heb je een open trap?

Dan kunnen we alleen de trede stofferen ( voor en achterzijde komt dan een profiel met pvc inleg. ) Of we kunnen de treden rondom stofferen. (voor en achterzijde komt dan een verstelbaar profiel met inleg).

Meer weten?

We vertellen het je graag en nog liever laten we het je zien. In onze prachtige showroom in Zwaag hebben wij een groots assortiment gelijmde PVC-vloeren die allemaal op de trap gestoffeerd kunnen worden.  Grote keuze houtlook, betonlook, metaliclook, leatherlook, verzin het maar.


Direct online een offerte aanvragen?
Binnen 48 uur heb je een passende offerte in de bus!

Wees welkom en
bezoek onze showroom!

Voorbeelden:

No items found.

Veel gestelde vragen

Is een PVC-vloer ook geschikt voor de trap?

JA! Een PVC-vloer is juist geschikt voor de trap. Het is niet alleen prachtig qua aangezicht, de vloer kan zo doorlopen in de trap. Maar ook de demping van PVC is super fijn op de trap.

En heb je al eens overwogen om PVC op je keukenwand of wand in het toilet te plaatsen? De keuze in exclusieve dessins vind je niet snel op tegels. Vraag ons naar de mogelijkheden, het geeft je woning een prachtige uitstraling.

Is een PVC-vloer ook geschikt voor de trap?

JA! Een PVC-vloer is juist geschikt voor de trap. Het is niet alleen prachtig qua aangezicht, de vloer kan zo doorlopen in de trap. Maar ook de demping van PVC is super fijn op de trap. En heb je al eens overwogen om PVC op je keukenwand of wand in het toilet te plaatsen? De keuze in exclusieve dessins vind je niet snel op tegels. Vraag ons naar de mogelijkheden, het geeft je woning een prachtige uitstraling.
Een nieuwbouw woningen en een PVC-vloer?

Veel nieuwbouwwoningen worden standaard geleverd met vloerverwarming. PVC-vloeren zijn een zeer geschikte optie.

PVC-vloeren zijn super onderhoudsvriendelijk en geschikt voor iedere interieurstijl. Het aanbod is ontzettend groot, waardoor er altijd een PVC-vloer te vinden is die past bij de stijl van jouw nieuwbouwwoning. Hoewel de vloersoort erg eenvoudig te leggen is, vergt het aanleggen van een vloer in een gloednieuwe nieuwbouwwoning net iets meer aandacht.

Laat ons je daarbij helpen, we adviseren je graag.

Een nieuwbouw woningen en een PVC-vloer?

Veel nieuwbouwwoningen worden standaard geleverd met vloerverwarming. PVC-vloeren zijn een zeer geschikte optie.PVC-vloeren zijn super onderhoudsvriendelijk en geschikt voor iedere interieurstijl. Het aanbod is ontzettend groot, waardoor er altijd een PVC-vloer te vinden is die past bij de stijl van jouw nieuwbouwwoning. Hoewel de vloersoort erg eenvoudig te leggen is, vergt het aanleggen van een vloer in een gloednieuwe nieuwbouwwoning net iets meer aandacht. Laat ons je daarbij helpen, we adviseren je graag.
Is een PVC-vloer in je appartement handig?

Woont je in een appartement en is een geluidsreducerende vloer verplicht? Denk dan eens aan PVC-click of een verlijmd op jumpax PVC-vloer. Deze vloeren behalen namelijk minimaal een geluidsreductie van maar liefst 10 db.

PVC-vloeren zijn dus uitermate geschikt voor in appartementen.

Is een PVC-vloer in je appartement handig?

Woont je in een appartement en is een geluidsreducerende vloer verplicht? Denk dan eens aan PVC-click of een verlijmd op jumpax PVC-vloer. Deze vloeren behalen namelijk minimaal een geluidsreductie van maar liefst 10 db.PVC-vloeren zijn dus uitermate geschikt voor in appartementen.

Benieuwd naar onze prijzen?

Click dan hier en vraag
online een offerte aan!

Met veel plezier en succes werken met de volgende merken:

Onze vloeren in het echt bewonderen?

Bezoek dan onze showroom in Zwaag!Tijdens onze openingstijden kun je zonder afspraak binnenlopen. De koffie (of thee) en wij staan altijd voor je klaar. Zie je in Zwaag!

Whatsapp