Start je zoektocht naar een PVC-vloer online!

Lees verderTerug naar nieuwsoverzicht →
19/5/22

Nieuwe website

Persoonlijk contact. Het heeft stiekem onze voorkeur. Elkaar even in de ogen kijken en aanvoelen wat de wensen en de vragen zijn. Waar kunnen we helpen? Welk advies is op zijn plaats? We hebben het tenslotte niet over een pakje boter. Een nieuwe vloer koop je niet zomaar even tussen de bedrijven door. 

Toch snappen we het als geen ander dat de zoektocht naar een nieuwe vloer tegenwoordig online begint. Het is fijn om je thuis vast een beetje te oriënteren en online kennis te maken met wat PVC-vloeren voor je kan betekenen. Daarom hebben we onze website vernieuwd. Zo kun je de eerste inspiratie online op doen. Al hopen we uiteraard dat je daarna snel bij ons in de showroom langskomt.

Terug naar de vernieuwde website. Pvcvloerenconcurrent.nl is nóg overzichtelijker. Je vindt er nóg meer informatie over al onze diensten, producten en wat we allemaal voor je kunnen betekenen. Maak kennis met onze vloeren en lees over de verschillende mogelijkheden. Mocht je besluiten zelf je vloer te gaan leggen, check dan vooral de tips die we voor je op een rij hebben gezet.

Kijk en klik

Achter de schermen is er door de reclamefabriek.nl hard gewerkt aan een site waar alles op te vinden is waar jij naar op zoek bent. We zijn trots op het resultaat. Neem je snel een kijkje? www.pvcvloerenconcurrent.nl

Nieuwe website voor de PVC Vloerenconcurrent
Nieuwe website voor de PVC Vloerenconcurrent

Klanten geven PVC Vloerenconcurrent
een 9.2 op 136 beoordelingen

Wil je ook een review achterlaten? Onze dank is groot!
Whatsapp