Voeten van de vloer!

Lees verderTerug naar nieuwsoverzicht →
31/3/17

Dit jaar bestaat PVC Vloerenconcurrent op de kop af 20 jaar.Reden genoeg voor een feestje. En dat feestje vieren we uiteraard met jou.Vanaf april delen we elke maand een kortingsactie op onze Facebook pagina. Wanttja, wie jarig is trakteert!

De kortingsactievan april

Snel die voeten van de vloer en als een speer naar onze showroom, want: 

Bijiedere 20 m2 PVC vloer krijg je de hele maand april 1 m2 gratis! 

Like en deelje deze actie op Facebook? Dan maak je bovendien kans op een diner voor tweebij restaurant Bella Italia in Hoorn. Heel toevallig heeft dit Italiaansefamiliebedrijf een prachtige PVC vloer. Bij ons gekocht en zelf gelegd. Kun je die,onder het genot van een overheerlijke pizza gelijk even bewonderen… ;)

Deel jedeze actie op Facebook? Dan maak je kans op een diner voor twee bijrestaurant Bella Italia in Hoorn.

Ervaring, kennis en kunde. Dat is PVC Vloerenconcurrent!

Al ruim 30 jaar werken Amanda en Marc van der Zwet met PVC vloeren. Eerst bij verschillende bedrijven om het vak te leren en nu al 20 jaar voor zichzelf. Het West-Friese familiebedrijf PVC Vloerenconcurrent, kent daardoor het vak, de producten, de klanten én de mogelijkheden als geen ander. Met al die ervaring op zak is elk advies dat zij geven raak. En daag ze maar eens uit. Wedden dat er geen enkele vraag is waar zij geen antwoord op kunnen geven?

Direct online een offerte aanvragen? Binnen 24 uur heb je een passende offerte in de bus!

Klanten geven PVC Vloerenconcurrent
een 9 op 150+ beoordelingen

Wil je ook een review achterlaten? Onze dank is groot!
Whatsapp