Ambiant

Ambiant

Mooi & trendy voor iedere woonstijl

Vloerbekleding vanAmbiant

Onder vloerbedekkingworden verschillende dingen verstaan. Zo kun je direct aan tapijt denken bijhet woord “vloerbedekking”, maar de meeste mensen denken bijvloerbedekking aan vloeren in de breedste zin van het woord. Ambiant heeftalles om van jouw interieur een trendy en stijlvolle eyecatcher te maken.Hieronder vind je een compleet overzicht van onze volledige Ambiant vloerencollectie.

Vloerbekleding vooriedere woonruimte

Welke ruimte je eenmake-over wilt geven; de vloer vormt de basis voor je interieur. Daarnaastbepaalt vloerbekleding voor het grootste gedeelte de uiteindelijke sfeer in jeruimte. Het kiezen van een vloerbekleding die aansluit bij jouw woonwensen kanbest een lastige keuze zijn. Bij Ambiant maken we die keuze gemakkelijker,zodat je altijd een vloerbekleding kunt vinden die past bij jouw unieke enpersoonlijke stijl. Het ruime assortiment biedt verschillende soortenvloerbekleding, welke allemaal verkrijgbaar zijn in unieke patronen en trendydecoren.

Vloerbekleding inverschillende varianten

Onze vloerbekleding isverkrijgbaar in vijf verschillende varianten: laminaat, pvc, vinyl,tapijt en traprenovatie. Laminaat en pvc vloeren zijn nogsteeds razend populair, maar een visgraat vloer is dé trend van dit moment. Jeziet ze in elk tv-programma, woonmagazine en op elk interieurblog. Visgraatvloeren van pvc of laminaat zijn tijdloos, stijlvol en nietvan écht hout te onderscheiden. Een groot voordeel: de houten structuur en lookgeven je interieur direct warmte, klasse en sfeer. Iets wat we allemaal willen!

Vloerbekleding voorvochtige ruimtes

Vinyl en pvc vloerenzijn perfect voor vochtige ruimtes door de kunststof top- en onderlaag. Superfijn voor in je washok of badkamer. Zo kun je heerlijk badderen zonder jezorgen te hoeven maken over je vloer. We raden je niet aan om een vinyl of pvcvloer in de douche zelf te leggen. Vloerbekleding van pvc en vinyl zijntegenwoordig bijna niet meer te onderscheiden van de welbekende en veelduurdere parket vloeren.

Inspiratie opdoen voorvloerbekleding

De dekvloer en deuiteindelijk sfeer die je wilt creëren bepalen voor een groot gedeelte welkesoort vloerbekleding geschikt is voor jouw woning. Vloerbekleding van pvc iseen goede keus als je op zoek bent naar een duurzame vloer voor het hele gezin.Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, decoren en patronen, welkeallemaal niet van echt hout te onderscheiden zijn. Vloerbekleding van pvc pasperfect in zowel een Scandinavisch, landelijk, botanisch, klassiek als urbanjungle interieur. 

Bezoek de website

Wij werken met de volgende merken:

Benieuwd naar onze prijzen?

Click dan hier en vraag
online een offerte aan!

Onze vloeren in het echt bewonderen?

Bezoek dan onze showroom in Zwaag!Tijdens onze openingstijden kun je zonder afspraak binnenlopen. De koffie (of thee) en wij staan altijd voor je klaar. Zie je in Zwaag!Klanten geven PVC Vloerenconcurrent
een 9.2 op 136 beoordelingen

Wil je ook een review achterlaten? Onze dank is groot!
Whatsapp