Forbo Allura

Forbo Allura

100% Dutch Design

Een van de meest populaire collecties van Forbo, is de Forbo Allura collectie. De Allura collectie bestaat uit enorm slijtvast PVC, doordat het wordt geproduceerd met geavanceerde technieken. Allura is zo sterk dat je het door je hele huis kunt leggen, zelfs in de keuken en je kantoor aan huis. Allura stroken en tegels zijn niet van echt te onderscheiden; elke strook en elke tegel is uniek. De vloer blijft jarenlang mooi dankzij de manier waarop het reliëf en de toplaag worden aangebracht. Forbo Allura is Nederlands design en wordt ontworpen en geproduceerd in Coevorden.

Bezoek de website

Wij werken met de volgende merken:

Benieuwd naar onze prijzen?

Click dan hier en vraag
online een offerte aan!

Onze vloeren in het echt bewonderen?

Bezoek dan onze showroom in zwaag!

De mooiste en meest uitgebreide showroom op het gebied van PVC-vloeren staat in het Noord-Hollandse Zwaag. We zijn er apetrots op. Wees welkom en zie met eigen ogen wat er allemaal mogelijk is. Met veel plezier en liefde leiden we je rond en vertellen we alles over de mogelijkheden.

Tijdens onze openingstijden kun je zonder afspraak binnenlopen. Maak je liever wel een afspraak? Dat kan uiteraard ook. Dit doe je snel en eenvoudig online door op de onderstaande button te clicken. De koffie (of thee) en wij staan voor je klaar. Zie je in Zwaag.

Vrijdag 18 en zaterdag 19 november gesloten zijn wegens bedrijfsuitje

Onze locatie in Google MapsMaak direct een afspraak

Klanten geven PVC Vloerenconcurrent
een 9.2 op 136 beoordelingen

Wil je ook een review achterlaten? Onze dank is groot!
Whatsapp