Moduleo

Moduleo

Moduleo LayRed actie

Moduleo biedt iedere bezoeker van de website drie gratis stalensets aan van telkens drie kleuren per set. Tevens ontvangt u, wanneer u de stalenset online aanvraagt, automatisch een mail met daarin een unieke code. Kom met de stalensets en de uniek code naar onze showroom en laat u informeren over de mogelijkheden en wij helpen u graag verder.

Download en bekijk het Moduleo LayRed magazine

Laat u inspireren en bekijk de mogelijkheden van de Moduleo LayRed vloeren welke zeer gemakkelijk door u zelf zijn te leggen.

Download en bekijk het Moduleo LayRed magazine
Download en bekijk het Moduleo LayRed magazine

LayRed, de ideale vloer voor renovatie

LayRed is de sterkste vinylvloer van Moduleo en ontwikkeld om zijn mannetje te staan in de meest extreme omstandigheden. De meerlagige vloer – met geïntegreerde ondervloer – biedt alle voordelen van vinyl en voegt daar sterkte aan toe.

Je legt de amper 6 mm dikke vloer makkelijk over een bestaande, vaak oneffen vloer, zonder die te moeten uitbreken of egaliseren. Dankzij zijn sterke kern en geïntegreerde, rode ondervloer is LayRed in staat om openingen en oneffenheden in bestaande vloeren te overbruggen. Dat maakt van LayRed de ideale vloeroplossing voor elk renovatieproject!

LayRed voldoet aan de Nederlandse 10 DB Delta Llin geluidsnorm voor appartementen en is overigens ideaal voor vloerverwarming door zijn lage warmteweerstand, 0,016 KW.

Sterk en toch aangenaam zacht en stil

Ondanks de sterke eigenschappen van LayRed hoef je absoluut niet in te leveren op comfort. Een LayRed-vloer voelt ook warm en zacht aan onder je voeten en beperkt het geluid tot een absoluut minimum.

LayRed koppelt luxueus design aan sterke prestaties. Dit vloertype is op vlak van sterkte niet te kloppen en biedt tegelijk superieur comfort. Niemand is er tot nog toe in geslaagd om al die voordelen te bundelen in één product. Moduleo wel.

Ontvang een gratis staal

Meer informatie

Meer informatie over de Moduleo LayRed serie en de actie vind u terug op de website van Moduleo!

Afspraak maken in onze showroom?

Wilt u onze showroom bezoeken? Hou er dan rekening mee dat wij i.v.m. het coronavirus alleen op afspraak werken. Plan zelf uw afspraak in en wij staan voor u klaar in onze showroom om u te informeren over de verschillende soorten PVC vloeren. Op deze manier houden wij de winkel ruim en veilig voor iedereen. Om een afspraak in te plannen kunt u zelf de gewenste dag en tijd kiezen. De gemaakte afspraak wordt automatisch bevestigd. Voor elke afspraak plannen wij een uur in!

Plan uw afspraak

Kenmerken Moduleo® zijn luxe vinylvloeren


Moduleo® combineert de authentieke schoonheid van natuurlijke producten met de robuuste duurzaamheid van innovatieve vinyltechnologie.

Met vier verschillende productassortimenten; Moods, Impress, Select en Transform, bieden we afwerkingen met mooi hout-en steeneffect zoals eik, wengé, teak, den, esdoorn, iep, beton, leisteen, blauwe steen en graniet.

Onze Select-producten zijn ideaal voor residentieel gebruik, terwijl Transform met zijn slijtvaste toplaag zowel geschikt is voor residentieel als commercieel gebruik. Het Select-assortiment heeft een garantie van 15 jaar, op Transform staat een garantie van 20 jaar. Impress is onze nieuwste collectie die zowel geschikt is voor residentieel als commercieel gebruik. Het assortiment biedt alle voordelen van Select en Transform, maar het beschikt over een fantastische textuur via reliëfdruk waarbij de groeven en knopen te zien en te voelen zijn, net als bij echt hout.

Productvoordelen

Alle luxe vinylvloeren van Moduleo® zijn:

  • Waterbestendig
  • Kras- en vlekbestendig
  • Geluids- en warmte-absorberend
  • Slipvast met R10 rating
  • Gemakkelijk schoon te maken

Alle luxueuze vinylvloeren van Moduleo beschikken over een unieke Protectonite PU-slijtlaag die de vloer beschermt tegen vlekken en vuil. Het Transform-assortiment heeft de dikste slijtlaag, waardoor deze producten ideaal zijn voor ruimtes met veel passage. Impress heeft een unieke textuur via reliëfdruk die echt leven brengt in de vloer.

Bezoek de website

Vraag nu direct een offerte aan

offerte aanvragen
PVC Vloer
Average Rating: 1
Votes: 10

Klanten 

geven onze

PVC Vloeren

een

8.9

op

124

beoordelingen

Whatsapp