Green-Flor

Green-Flor

Green-Flor wereldwijd aan de top

Taiwan heeft een wereldwijde reputatie wat betreft zijn high-tech en electronische industrie. De modulair veerkrachtige vloeren van Green-Flor kennen eveneens hun oorsprong in Taiwan en zijn momenteel toonaangevend in de wereldwijde markt voor vloeren.

Het Green-Flor® produktenprogramma is één van de nieuwste creaties, speciaal ontwikkeld voor de Europese markt. Het Green-Flor® merk is eigendom van een groep van bedrijven, die de laatste 40 jaar een solide basis hebben gelegd in productie, distributie, project-en retailactiviteiten. Essentiële kennis van de markt en toeleveringsindustrie geeft hierbij toegang tot de beste grondstoffen en de laatste technische innovaties.Toewijding, betrokkenheid en constante productontwikkeling met daarbij een substantiële ervaring in het ontwikkelen en creëren van dessins, heeft geresulteerd in de nummer 1 positie in hun lokale Aziatische markt alsmede een sterke ontwikkeling van hun exportactiviteiten.

Door de samenwerking van Green-Flor® met lokaal gerenomeerde en gespecialiseerde vloer-en interieurdecoratiebedrijven in verschillende landen, zijn kwaliteit, service en het juiste productadvies gewaarborgd.

Green-Flor® streeft naar het brengen van een ongekend uitgebreid en uniek aanbod van vloeroplossingen, volledig afgestemt op uw wensen.

Vanuit Green-Flor collectie leveren wij  pvc magneet vloeren op een kunststof composiet drager.

Bezoek de website

Wij werken met de volgende merken:

Benieuwd naar onze prijzen?

Click dan hier en vraag
online een offerte aan!

Onze vloeren in het echt bewonderen?

Bezoek dan onze showroom in Zwaag!Tijdens onze openingstijden kun je zonder afspraak binnenlopen. De koffie (of thee) en wij staan altijd voor je klaar. Zie je in Zwaag!

Klanten geven PVC Vloerenconcurrent
een 9 op 150+ beoordelingen

Wil je ook een review achterlaten? Onze dank is groot!
Whatsapp