Green-Flor

Green-Flor

Green-Flor wereldwijd aan de top

Taiwan heeft een wereldwijde reputatie wat betreft zijn high-tech en electronische industrie. De modulair veerkrachtige vloeren van Green-Flor kennen eveneens hun oorsprong in Taiwan en zijn momenteel toonaangevend in de wereldwijde markt voor vloeren.

Het Green-Flor® produktenprogramma is één van de nieuwste creaties, speciaal ontwikkeld voor de Europese markt. Het Green-Flor® merk is eigendom van een groep van bedrijven, die de laatste 40 jaar een solide basis hebben gelegd in productie, distributie, project-en retailactiviteiten. Essentiële kennis van de markt en toeleveringsindustrie geeft hierbij toegang tot de beste grondstoffen en de laatste technische innovaties.Toewijding, betrokkenheid en constante productontwikkeling met daarbij een substantiële ervaring in het ontwikkelen en creëren van dessins, heeft geresulteerd in de nummer 1 positie in hun lokale Aziatische markt alsmede een sterke ontwikkeling van hun exportactiviteiten.

Door de samenwerking van Green-Flor® met lokaal gerenomeerde en gespecialiseerde vloer-en interieurdecoratiebedrijven in verschillende landen, zijn kwaliteit, service en het juiste productadvies gewaarborgd.

Green-Flor® streeft naar het brengen van een ongekend uitgebreid en uniek aanbod van vloeroplossingen, volledig afgestemt op uw wensen.

Technisch gecertificeerd

Speciaal voor het nieuwe Green-Flor®-programma, zijn alle noodzakelijke testen volgens de Europese EN-normen in laboratoria van onafhankelijke officieel geaccrediteerde Europese instituten met success uitgevoerd. Het product biedt daarom dan ook zekerheid op alle belangrijke eigenschappen voor vloeren, zoals onder andere kleur-, maat- en slijtvastheid. Green-Flor® heeft tot doel u alleen erkende en bewezenkwaliteit te leveren, waardoor long-life professionele oplossingen voor een zorgeloos gebruik, verzekerd zijn.

Duurzaam en verantwoord

Bij het ontwikkelen van de Green-Flor® producten staat de zorg voor het milieu en de leefomgeving centraal. Alle productiefaciliteiten voor de Green-Flor®-producten worden hier met regelmaat op gecontroleerd en zijn hiermee ISO 14001 gecertificeerd. Daarnaast voldoen ze aan de norm EN 14041 met betrekking tot o.a. schadelijke stoffen zoals formaldehyde, echter ook voor wat betreft de noodzakelijke brandveiligheidsnormen. Hierdoor draagt dan ook elk Green-Flor® product het vertrouwde CE label.

Alle Green-Flor®-producten zijn zo ontwikkeld dat ze 100% recyclebaar zijn en met VOC-waarden (vluchtige organische stoffen) ver beneden deEuropese norm liggen. Verder zijn Green-Flor®-producten getest op aanwezigheid en gehalte aan zware metalen en volkomen veilig voor gebruikin het binnenklimaat verklaard.

Het zeer gemakkelijke reinigen en onderhouden van het product, vermindert daarnaast de hoeveelheid te gebruiken water, chemischereinigingsmiddelen en energie.

Voor Green-Flor® is het een voorwaarde om een duurzaam, verantwoord product te brengen waarbij het milieu zowel voor, tijdens als na hetproductieproces

Waarom Green-Flor® producten?

Realistisch, oorspronkelijk en authentiek zijn slechts enkele woorden kenmerkend voor onze ontwerpen. Het Green-Flor®vloerenprogramma biedt u een breed scala aan exclusieve, tijdloze, exotische, moderne en trendsettende ontwerpen. De nieuwste geavanceerde druk- en productietechnieken waarborgen de meest nauwkeurige reproductie van het originele natuurlijke materiaal met betrekking tot kleur, diepteen subtiele nuances zoals de natuur het oorspronkelijk bedoeld heeft. Om de dessins te perfectioneren bieden wij verschillende zicht- en voelbare oppervlaktestructuren passend bij het dessin, om zo de natuurlijke echte uitstraling van de vloer verder te accentueren. Een bij sommigeproducten aangebrachte V-groef aan 4 zijden van de plank, geeft het product een nog exclusiever karakter en laat het met recht, daadwerkelijk tot leven komen!

Authentiek & Modulair

Realistisch, oorspronkelijk en authentiek zijn slechts enkele woorden kenmerkend voor onze ontwerpen. Het Green-Flor®vloerenprogramma biedt u een breed scala aan exclusieve, tijdloze, exotische, moderne en trendsettende ontwerpen. De nieuwste geavanceerde druk- en productietechnieken waarborgen de meest nauwkeurige reproductie van het originele natuurlijke materiaal met betrekking tot kleur, diepteen subtiele nuances zoals de natuur het oorspronkelijk bedoeld heeft. Om de dessins te perfectioneren bieden wij verschillende zicht- en voelbare oppervlaktestructuren passend bij het dessin, om zo de natuurlijke echte uitstraling van de vloer verder te accentueren. Een bij sommigeproducten aangebrachte V-groef aan 4 zijden van de plank, geeft het product een nog exclusiever karakter en laat het met recht, daadwerkelijk tot leven komen!

Door de modulariteit van het product is het mogelijk de afmeting van de planken en tegels zoveel mogelijk te spiegelen aan de originele natuurproducten. Dit maakt tevens het ontwerpen van uw vloer flexibeler en ook wordt het aanbrengen van een decoratief accent wel heel gemakkelijk.Eenvoudig te installeren, onderhouden en repareren zijn daarbij praktische en belangrijke voordelen van het Green-Flor® modulaire product.

De Green-Flor® dessins zijn nagenoeg allemaal beschermde ontwerpen, waardoor ze uniek in de markt zijn. De hieraan recentelijk toegevoegde innovatieve techniek, waarbij er met meerdere dessins in 1 vloermotief wordt gewerkt, geeft voor het overgrote deel van de houtdessins een minimum aan patroonherhaling. Hierdoor zijn in tegenstelling tot bijvoorbeeld vinyl vloerbedekking in banen, de Green-Flor® modulair veerkrachtige vloeren nauwelijks te onderscheiden van echte houten - of natuurstenen vloeren.

Beyond your imagination!

Comfortabel in gebruik

De producten van Green-Flor® zijn ontworpen voor maximaal comfort voor de gebruiker. Ten eerste voelt het oppervlak nietkoud aan zoals met veel andere harde vloeren. Bovendien is het voordeel van deze veerkrachtige vloerbedekking dat hetloop-geluid significant verminderd is ten opzichte van de traditionele stenen vloer of bijvoorbeeld laminaat vloer. Daarbijis het dagelijks onderhoud van de vloer in principe beperkt tot een zeer gemakkelijk stofwissen danwel stofzuigen. Enaangezien de vloer is samengesteld uit pure compacte pvc kunststof zijn ze uitstekend bestand tegen water en de meeste andere vloeistoffen.

Zorgeloos in gebruik.

De best bewezen en sinds lange tijd toegepaste oppervlaktebescherming voor heterogene vinyl producten op demarkt, is de combinatie van een PVC-topslijtlaag met een daarover dunne beschermende PU coating. Deze opbouw is ookde standaard voor de Green-Flor® modulair veerkrachtige producten. Echter Green-Flor® ging een significante stap verderdoor het introduceren van het Top Protection Plus systeem. Het Top Protection Plus systeem brengt niet alleen een innovatiefverbeterde formule ten opzichte van de traditionele PU coatings, maar heeft bovendien de laagdikte van de coating met meer dan2 keer verdubbeld . Hierdoor ontstaat er feitelijk een dubbele bescherming terwijl ook de beschermende coating zelf, nogharder is geworden. Ten opzichte van andere beschikbare producten in de markt geeft het hierdoor een sterk verbeterdeprestatie met betrekking tot slijtvastheid. Dit in de markt unieke systeem draagt bij aan een langere levensduur van het product,waarbij de esthetische frisse uitstraling substantieel langer behouden blijft.

Geschikt voor vloerverwarming en -koeling

In nieuwe gebouwen, maar ook in steeds meer woningen, worden vloeren voorzien van vloerverwarming en/of koeling. DeGreen-Flor®-producten zijn ontworpen en geschikt voor integratie met dit soort systemen.

Hoogste kwaliteitsnormen

Green-Flor®-producten worden geproduceerd en getest in eigen laboratoria, volgens de hoogst mogelijke kwaliteitsnormengeldend in de industrie. Daarnaast zijn alle produkten met succes getest conform de strenge Europese normen. Het toegepasteISO 9001 systeem zorgt er daarbij voor, dat elk product tot aan de toegepaste grondstoffen exact traceerbaar is. Hierdoorkunnen wij dan ook garanderen dat het product veilig is en garant staat voor een lang en zorgeloos gebruik. Eengarantietermijn van maar liefst 15 jaar in woningsituaties, op een product als bijvoorbeeld de Master Collection is daarvan dan ookeen logisch gevolg.

Gezonde leefomgevingen milieuvriendelijk

De hoogwaardige basisgrondstoffen voor de productie van Green-Flor® modulair veerkrachtige vloeren, vindt u terug inandersoortige vinylprodukten die u in het dagelijks leven al ongemerkt gebruikt. De auto-industrie,voedselverpakkingsindustrie, gezondheidszorg, maar ook zeker produkten in uw interieur zijn hiervan slechts een voorbeeld.Hierbij is het uiteraard van belang dat er in deze grondstoffen geen zware metalen, schadelijke weekmakers of vluchtigestoffen, zoals bijvoorbeeld formaldehyde, zijn verwerkt. Alle Green-Flor® producten zijn hierop getest, gecertificeerd envoldoen daarmee aan de nationale en internationale wettelijke voorschriften, in veel gevallen zelfs ruim onder de Europesenormen. Hierdoor is een veilige en gezonde leefomgeving voor u en uw omgeving, hetzij thuis hetzij op het werk, gegarandeerd.Daarnaast zijn alle Green-Flor® producten zo ontwikkeld dat ze 100% recyclebaar zijn en het product tijdens het gebruik zeermakkelijk te reinigen en onderhouden is, waardoor de hoeveelheid te gebruiken water, chemische reinigingsmiddelenen energie zeer gering is. Green-Flor® maakt zijn naam waar door een duurzaam, verantwoord product te brengen waarbij het milieu zowel voor,tijdens als na het productieproces gerespecteerd en ontzien wordt om zo bij te dragen aan een aangenaam en verantwoorde leefomgeving.

Vanuit Green-Flor collectie leveren wij  pvc magneet vloeren op een kunststof composiet drager.

Bezoek de website

Wij werken met de volgende merken:

Benieuwd naar onze prijzen?

Click dan hier en vraag
online een offerte aan!

Onze vloeren in het echt bewonderen?

Bezoek dan onze showroom in Zwaag!Tijdens onze openingstijden kun je zonder afspraak binnenlopen. De koffie (of thee) en wij staan altijd voor je klaar. Zie je in Zwaag!

Klanten geven PVC Vloerenconcurrent
een 9.2 op 136 beoordelingen

Wil je ook een review achterlaten? Onze dank is groot!
Whatsapp